Argintul Coloidal Preventia si Sfarsitul a 650 de Boli 1

.

Influenta Argintului Coloidal asupra sanatatii
Mitoza (obisnuita diviziune celulara in tesuturile corpului) apare atunci cand doua celule noi, identice, se formeaza. Cand Argintul Coloidal este prezent in tesuturile corpului, anumite divizari vor fi diferite. Se formeaza o noua celula identica, si o alta diferita. Aceasta celula diferita denumita dediferentiata este ca un nou nascut care se se poate schimba in orice tip de celula.


Aceasta va migra natural catre acea parte a corpului unde exista vatamari ale tesutului, unde aceasta celula ia caracteristicile celulelor locale ale acelui tesut, adaugandu-se la celelalte celule cu care se repara tesutul si astfel diminueaza puternic formarea cicatricilor pe acel tesut.


Aceasta accelerare a insanatosirii datorata Argintului Coloidal a fost descoperita de Dr. Robert O. Becker, M.D. si a fost descrisa in cartea sa „Body Electric”. El si colegii lui de cercetare au observat „o varietate de celule, care sant primitive in aparenta, aratand ca si celulele active din maduva oaselor copiilor. Aceste celule cresc repede, reproducand un divers si surprinzator sortiment de celule primitive, incluzand fibre rotunde si total diferite.”

.

Argintul coloidal si arsurile
Consumul zilnic suficient de Argint Coloidal este o masura de protectie impotriva toxicitatii arsurilor grave. In cazurile reale de arsuri grave, cum sant cele de la incendiile caselor sau accidentelor de masina, exista mai multi supravietuitori daca acestia au luat Argint Coloidal preventiv. Adesea oamenii care supravietuiesc la inceput unor asemena vatamari, mor mai tarziu datorita complicatiilor aparute dupa aproximativ o saptamana, atunci cand unele sisteme ale corpului devin suprasolicitate. Argintul Coloidal ajuta cu siguranta in asemenea cazuri.


In legatura cu puterea vindecatoare a Argintului Coloidal, Dr. William Steward Halsted, un chirurg american scria in 1913, dupa ce a facut referire la vechea practica de secole de a pune sarma de argint in rani deschise: „Eu nu cunosc nimic, care l-ar putea inlocui cu usurinta, nici nu cunosc pe cineva care sa renunte la folosirea lui, si care sa fie el insusi deja familiarizat cu tehnica aplicari acestuia. Noi abia am zgariat suprafata stralucirii medicale a argintului! Deja este o unealta minunata. El stimuleaza oasele, formarea celulelor, curata cele mai multe focare de infectie de toate tipurile... si stimuleaza vindecarea pielii si a altor tesuturi moi”.


Tesuturile corpului care contin 5 ppm de Argint Coloidal vor fi curate din punct de vedere al virusilor si bacteriilor. Particulele de argint raman pentru o perioada lunga in corp, deoarece nu intra in reactie cu tesuturile corpului, ci se comporta ca si un catalizator. Un catalizator este cel mai bine descris ca o substanta care provoaca sau cauzeaza o reactie sau aparitia acesteia fara ca aceasta substanta sa participe efectiv la reactie sau sa se consume. Argintul Coloidal actioneaza ca un catalizator in dezactivarea unei anumite enzime, cel mai bine descrisa ca si „plaman chimic”, fiindca aceasta transfera oxigenul si hrana prin peretii celulei microorganismelor unicelulare cauzatoare de boli. Acestea se sufoca!. Simpla prezenta a argintului in apropierea acestor microorganisme unicelulare, va inhiba activitatea acestei enzime specifice, comuna tuturor virusilor, fungilor si bacteriilor – dar fara nici un efect asupra enzimelor celulelor ce formeaza tesuturile corpului.


Lichidele corpului, cum sant sangele si limfa se afla in stare coloidala. Starea cristalina este specifica lucrurilor uscate, fara viata. Cele mai multe medicamente sant in stare cristalina. Corpul trebuie sa le converteasca in stare coloidala, inainte de a putea fi folosite. Aceasta conversie se face in timp, cu consum energetic si cu reducerea eficientei. In urma acestui proces de transformare din cristalin in coloidal, raman multe resturi moleculare care impovareaza corpul prin necesitatea de a fi eliminate. In cazul Argintului Coloidal, nu este nevoie de nici un efort din partea corpului pentru aceasta conversie, si nu raman nici resturi care sa trebuiasca eliminate.

.

Cum lucreaza argintul impotriva bacteriilor
„Argint Pozitiv” asa la denumit Becker, „produce un numar mare de celule dediferentiate, depasind principala problema a regenerarii mamiferelor. Argintul Pozitiv accelereaza procesul de insanatosire cu peste 50%. Este evident ca in ansamblu ele stimuleaza profund insanatosirea tesuturilor moi, intr-un mod diferit fata de oricare alt proces natural cunoscut.” El spune mai departe in cartea sa: „Argintul Pozitiv distruge toate tipurile de bacterii existente, deoarece nici un alt tip de antibiotic nu lucreaza uniform impotriva tuturor tipurilor de bacterii.” Despre Argintul Pozitiv zice ca, „ofera cateva avantaje fata de antibiotice. Nu exista alti ioni in afara de cei de argint, care sa impovareze tesuturile. El lucreaza impotriva tuturor tipurilor de bacterii simultan si chiar distruge tulpinile rezistente la antibiotice sau infectiile cu fungi.”

.

Cum lucreaza argintul impotriva fungilor
Un fungus este un sir de celule de un singur tip care apar ca si niste tuburi subtiri de material pe peretele celulei, intins intre celule. Desi mult mai liniar in raspandire si extindere sau alternativ mai mult ca un material in modul sau de reproducere, un fungus va afisa totusi aceiasi caracteristica ca o bacterie unicelulara, si anume acel tip particular de plaman care este imediat, complet si permanent dezactivat de catre prezenta Argintului Coloidal. Orice fungus este distrus in 6 minute de la contactul cu argintul din corp. Argintul Coloidal pur si simplu il sufoca!

.

Cum lucreaza argintul impotriva virusilor
Un singur virus va invada o celula vie din tesutul corpului, apoi acest patogen nevazut, va acapara nucleul celulei si ii va altera mecanismul reproductiv pentru a se autoreplica el insusi, in loc de a genera enzime, hormoni, sau alte chimicale pe care acea celula trebuie in mod normal sa le produca pentru corp. Mai tarziu, noul virus creat va fi eliberat din acea celula in sange. Oricum, un alt proces interesant are loc. Deoarece virusul afecteaza celula pentru propriul interes, parte din raspunsul celulei vii este ca aceasta se transforma la o structura si chimie specifice unei celule mult mai primitive.


Enzima de metabolism a oxigenului din peretele celulei, se transforma si aceasta la fel. Aceasta forma primitiva a enzimei este vulnerabila la efectul sufocant al Argintului Coloidal. Efectul catalitic al Argintului Coloidal, prin simpla prezenta langa enzima acestei celule rezulta in dezactivarea permanenta a acestei enzime de metabolism al oxigenului. Aceasta nu poate functiona pentru a aduce oxigen in celula si astfel aceasta celula gazda va fi distrusa. Acest proces nu va lua mai mult de 6 minute, iar organismul o va elimina, precum si pe alte milioane de celule care isi incheie activitatea zilnic.

.

De ce nu este alergenic argintul coloidal?
Nu au existat reactii alergenice la argint, raportate in istoricul inregistrat al utilizarii argintului coloidal, deoarece acesta afecteaza doar rata si aparitia activitatii de metabolism al oxigenului specific patogenilor, asa cum este descris in paragraful anterior. Oricum, Argintul Coloidal nu reactioneaza chimic in corp. Utilizarea excesiva a acestuia are doar un singur efect care este denumit Argirie, si care consta in aparitia unei nuante de gri-bleu pentru unghii si piele.
Ce se intampla aici este simplu, corpul incepe sa acumuleze excesul de argint in tesuturi si colagen, din care sant realizate in cea mai mare parte unghiile. Aceasta stare nu are oricum, nici un efect daunator si va disparea odata cu reducerea sau intreruperea consumului de Argint Coloidal.

.

Toleranta la agentii patogeni
Este imposibil pentru germenii monocelulari sa se dezvolte intr-o forma rezistenta la argint, asa cum se intampla cu antibioticele farmaceutice. Prin urmare, nu se poate dezvolta nici un fel de toleranta la Argintul Coloidal. De asemenea, Argintul Coloidal nu poate interactiona sau interfera cu alte medicamente care sunt consumate. In interiorul corpului, argintul nu formeaza compusi toxici si nici nu reactioneaza cu nimic altceva decat cu enzimele de metabolizare a oxigenului specifice microorganismelor patogene. Argintul Coloidal este cu adevarat un remediu sigur, natural pentru multe din bolile umanitatii. Este foarte putin probabil ca, chiar si agentii razboiului bacteriologic sa poata supravietui la intalnirea cu Argintul Coloidal, atat timp cat virusi ca Ebola si Hanta, sau chiar temutele „bacterii mancatoare de carne” sant, si acestea distruse in cele din urma. Pentru a incheia, Argintul Coloidal nu este toxic, atat pentru adulti cat si pentru copii, la fel ca si pentru animale. (11, 12) Pe scurt, orice care este mai mare decat organismele monocelulare, se pare ca agreeaza Argintul Coloidal. Nici nu trebuie sa va faceti griji ca veti fi penalizati in vreun fel de catre FDA – Food and Drug Administration (Administratia Alimentatiei si Medicamentelor). Argintul Coloidal este o modalitate de vindecare anterioara anului 1938, facand din acesta o exceptie de la competenta FDA, sub clauza bunicului (aceasta clauza este o exceptie care permite unei reguli vechi sa poata fi aplicata unei situatii actuale).

.

Pentru starile cronice sau serioase
Luati o cantitate dubla sau tripla fata de cea recomandata, pentru o perioada de 30 la 45 de zile, apoi reveniti la cantitatea normala, (aproximativ un kilogram per zi – distribuit pe durata intregii zile – in primele doua saptamani, apoi jumatate de kilogram per zi pentru urmatoarele doua saptamani, un sfert de kilogram pentru urmatoarele doua, si asa mai departe). Daca organismul dumneavoastra este extrem de bolnav sau toxic, nu va grabiti sa curatati totul deodata. Utilizati Argintul Coloidal impreuna cu un tratament naturist (ceaiuri) de dezintoxicare/curatare a colonului, sangelui si ficatului, impreuna cu o alimentatie bazata pe legume si fructe, carne de pui, cereale, si in general mancare fara grasimi si prajeli excesive. De asemenea, trebuie sa consumati produse lactate de fermentatie, sau produse naturiste de refacere a florei intestinale. Daca microorganismele patogene sant distruse prea multe, intr-o perioada scurta de timp, cele cinci canale de eliminare ale organismului uman – ficatul, rinichii, pielea, plamanii si intestinele – pot fi supra solicitate, cauzand simptome specifice gripei, dureri de cap, oboseala extrema, ameteli, greata sau dureri musculare. Reduceti cantitatea de Argint Coloidal pana la nivelul normal, si mariti consumul de apa distilata. Miscarile regulate ale intestinelor sant o necesitate in minimizarea disconfortului produs de dezintoxicare. Reduceti grasimile din alimentatia zilnica, si faceti mai multe exercitii fizice. Daca i se ofera posibilitatea, capacitatea naturala a organismului de a se vindeca va va uimi.

.

Recomandari pentru problemele de piele
Desi Argintul Coloidal a fost utilizat ca o metoda preventiva impotriva virusilor, bacteriilor si fungilor prin utilizare orala, zilnica, acesta a fost aplicat direct pe taieturile si ranile deschise pentru eliminarea infectiilor de suprafata. Iar acesta nu arde, nici nu ustura!
Alte antiseptice ustura cand sant aplicate pe o rana deschisa deoarece acestea distrug si celulele vii specifice tesutului inconjurator, odata cu distrugerea germenilor patogeni. Dar in timp ce Argintul Coloidal distruge germenii in aproximativ 6 minute, acesta nu are nici un efect vatamator asupra tesutului inconjurator.

.

Acnee

Suplimentar fata de omiterea zaharului si ciocolatei din dieta zilnica, orice persoana cu acnee ar trebui sa-si spele si sa-si clateasca fata de patru ori pe zi, si dupa fiecare clatire, sa se maseze cosurile cu Argint Coloidal folosind degetul sau o bucatica de bumbac. Activitatea de spalare-clatire-masaj este indicat sa fie executata pe toata perioada adolescentei. Acest obicei va evita aparitia focarelor de infectie a pielii, mentinand pielea curata. Multi oameni au gasit util sa poarte cu ei o sticluta de aproximativ 10 grame cu Argint Coloidal in caz de nevoie pe parcursul intregii zile.

.

Taieturi si jupuiri

Se aplica Argint Coloidal direct pe rana deschisa si pe bandajul sau fasa folosita. Argintul Coloidal poate fi utilizat el singur, sau impreuna cu altele, functie de caz.
Eczeme si eruptii cutanate: Se tamponeaza cu Argint Coloidal direct zona afectata, frecand usor. Se repeta des pentru a mentine zona umeda. Se bandajeaza usor, daca se doreste, pastrand bandajul umezit cu Argint Coloidal. Se schimba bandajul zilnic.

.

Negi

Se acopera negul cu un plasture saturat cu cateva picaturi de Argint Coloidal. Plasturele se pastreaza umed. Negul trebuie sa dispara in cateva zile. Negii mai mari vor disparea dupa o perioada proportional mai mare.
Exista un numar de strategii care pot reduce probabilitatea aparitiei interactiunilor digestive. Cea mai simpla este ca Argintul Coloidal sa fie plimbat prin gura pentru 30 de secunde inainte de a fi inghitit. Aceasta ajuta la absorbtia Argintului Coloidal in corp departe de tractul intestinal. O alta strategie este sa fie consumate doze mici, de mai multe ori pe zi, sau odata cu mancarea. In orice caz, daca experimentati o distrugere a florei intestinale, aceasta poate fi refacuta prin consumul oricarui produs probiotic din comert. (n.t. in cazul aparitiei simptomelor de distrugere a florei intestinale – diaree sau constipatie, dureri/crampe intestinale, dureri articulare cronice, balonare abdominala, scadere in greutate uneori severa, hipocalcemie cu manifestari de tip tetanie, sangerari anormale ale mucoaselor, rarirea oaselor (osteomalacie), tulburari de vedere pe timpul noptii, anemie, tulburari neurologice periferice, edeme – se recomanda consumul de produse de fermentatie care contin cele doua bacterii Lactobacillus si Bifidobacterium necesare refacerii florei intestinale. Aceste produse sant iaurtul obisnuit, branza, berea, vinul, cidrul si alte bauturi fermentate, ciocolata, painea de casa facuta cu drojdie, varza, castravetii si altele)

.

Recomandari pentru problemele intestinale


Interactiuni Digestive: Argintul Coloidal se pare ca este capabil sa distruga aproape toate micro-organismele, incluzand si flora intestinala necesara pentru functionarea sistemului digestiv uman. Am vorbit cu sute de oameni care au luat Argint Coloidal zilnic, si care nu au avut nici o problema digestiva, chiar dupa o utilizare prelungita. De asemeni am vorbit cu doi oameni care au avut probleme digestive dupa consumul de Argint Coloidal. Parerea mea este ca distrugerea florei intestinale este posibila, dar in cazuri rare.

.

Digestia optima: Puneti toata cantitatea, sau doar o parte din cantitatea recomandata zilnic de Argint Coloidal, in bautura dorita care acompaniaza orice masa a zilei. Odata ce mancarea este digerata, prezenta Argintului Coloidal va pastra mancarea fara sa putrezeasca in tractul digestiv, distrugand orice germen din compunerea acesteia, si lasand mancarea mult mai valoroasa nutritiv. De asemenea, vor disparea si gazele.

.

Infectia parazita: Rolul consumului unei cantitati de Argint Coloidal, este de a preveni bolile parazite cauzate de animalele micute, ca si viermii, care isi fac cuib in diferite organe – sau in alte cazuri, prin intregul corp. In fiecare caz acesti paraziti se reproduc prin depunere de oua; si aceste oua au aceiasi enzima de metabolism al oxigenului caracteristica bacteriilor unicelulare. Aceste oua nu pot ecloza daca exista suficient Argint Coloidal in tesuturile corpului – acestea sant distruse in 6 minute apoi eliminate de sistemul imunitar.

.

Bolile diareice: Un numar de boli (cum sunt holera, virusul canin parvo si alte boli in care patogenii stau in special in intestinul gros) sant fatale, multe datorita dezhidratarii aparute ca urmare a diareii si vomitarii severe si indelungate. Patogenii cauzatori de boala stau in intestinul gros, locul unde doza normala de Argint Coloidal nu penetreaza. Daca se bea aproximativ o jumatate de ceasca (aprox. 120 grame) sau mai mult de Argint Coloidal impreuna cu 3 sau 4 pahare de apa pe stomacul gol, Argintul Coloidal va trece in intestinul gros, si foarte repede, va rezolva problema. Holera va fi curatata.

.

Crize de vindecare: Aceasta este o stare in care Argintul Coloidal distruge patogenii foarte repede. Cele 5 sisteme eliminatorii ale organismului (rinichii, ficatul, pielea, intestinele si plamanii) sant temporar depasite. Aceasta este adevarat in special in cazul tratarii SIDA cu Argint Coloidal. Simptomele sant asemanatoare gripei. Recomandare: Sa se continue tratamentul cu Argint Coloidal, dar sa se bea aproximativ 4 litri de apa pe zi, combinat cu 5 sau 6 grame de vitamina C si efectuarea clismelor. Se repeta de doua, trei ori pe zi, sau de cate ori este necesar.

.

Recomandari pentru purificarea alimentelor si apei
Purificarea apei: Argintul Coloidal este un excelent purificator al apei. Apa isi va pastra proprietatile initiale pentru timp indelungat daca in vasul in care se pastreaza se pune una sau doua linguri de Argint Coloidal la 4 litri de apa. Apa care este contaminata cu diferiti germeni poate fi purificata si facuta buna de baut prin adaugarea a una sau doua linguri de Argint Coloidal la 4 litri de apa. Argintul este benefic corpului, fata de tabletele comerciale care contin clor toxic.
Pentru protectia impotriva unor asemenea boli transmise prin apa, cum este dizenteria, urmatoarele linii aeriene folosesc pentru filtrarea apei filtre cu argint: British Airways, Swiss Air, Scandinavian Airlines, Lufthansa, Olympic, Air France, Canadian Pacific Airlines, Alitalia, KLM, Japan Airlines and Pan Am. Guvernul Elvetian a aprobat filtrele cu argint pentru filtrarea apei, care acum sant utilizate in case si birouri. De asemenea, dupa testarea a 23 de metode de purificare a apei, NASA a selectat un sistem pe baza de argint pentru statia spatiala internationala.

.

Alimentele conservate acasa: O jumatate de lingurita de Argint Coloidal la litru previne dezvoltarea tuturor bacteriilor, virusilor si fungilor. Si odata ce mancarea este consumata, prezenta argintului va ajuta in procesul de digestie, nepermitand fermentarea amidonului, putrezirea proteinelor sau descompunerea grasimilor in tractul digestiv.
Nu se formeaza gaze in intestine, nici mancarea nu se degradeaza datorita toxinelor pentru a diminua sentimentul de bunastare.
Toate operatiunile comerciale de procesare a alimentelor din zilele noastre utilizeaza conservanti, care, in comparatie cu Argintul Coloidal, sant toxici si otravitori pentru organism. Daca se utilizeaza Argintul Coloidal la procesarea comerciala a alimentelor, acesta ar putea realiza cele trei beneficii mentionate in recomandarile pentru alimentele conservate acasa.

.

Racire Discutabila: Suplimentar fata de pastrarea alimentelor la rece si bine sigilate, este indicata adaugarea unei linguri de Argint Coloidal per litru, in mancarurile care contin maioneza, lapte, sau oricare altele care au un potential ridicat de infectare cu salmonela. Se amesteca bine.

.

Resturi si Condimente: Se amesteca aproximativ un sfert de lingurita de Argint Coloidal in fiecare pahar de mustar, ketchup sau saramura. Se amesteca o jumatate de lingurita in produsele care se altereaza usor, ex. Maioneza, laptele, etc. Acestea se vor mentine pentru mai mult timp, ramanand proaspete si benefice digestiei.

.

Testari hidroponice 
Testele efectuate in serele hidroponice (cresterea plantelor in apa) au aratat ca Argintul Coloidal este absorbit si utilizat de plantele vii la fel ca si orice alte materiale. Hidroponia este o metoda de gradinarit ideala care are doar o problema: virusii, fungii si bacteriile tind sa prospere in fluidul nutrient al plantelor. Argintul Coloidal este dovedit ca distruge oricare din acesti patogeni, si fara nici o consecinta asupra mediului nutrient al plantelor. In plus, plantele asimileaza argintul prin radacinile lor, astfel devenind o sursa de argint mineral pentru consumul uman.

.

Utilizare actuala
Argintul Coloidal este nedureros in cazul folosirii acestuia pentru tratarea arsurilor, taieturilor, jupuielilor, ranilor deschise, nasului infundat, si chiar a ochilor, deoarece, fata de antibiotice, acesta nu distruge celulele tesutului uman. Este perfect pentru cosmetice, creme si lotiuni. Pulverizati-l pe locul dorit apoi adaugati crema sau lotiunea dumneavoastra favorita.

.

Consumul argintului coloidal
Luat oral, solutia de argint este absorbita din gura in fluxul sanguin, apoi transportata rapid la celulele corpului. Mentinerea solutiei sub limba pentru o perioada scurta de timp inainte de a fi inghitita, asigura o mai rapida absorbtie a acesteia. In trei la patru zile, argintul se va acumula in tesuturi in cantitate suficienta pentru a a-si face simtita actiunea benefica. Intrucat Argintul Coloidal este eliminat de catre rinichi, sistemul limfatic si intestinal dupa aproximativ trei saptamani, un consum regulat zilnic este recomandat ca o masura de protectie impotriva agentilor patogeni. In cazurile de arsuri minore, acumularea de Argint Coloidal poate grabi vindecarea, reducand cicatrizarea tesutului si infectarea acestuia, precum si eliminarea durerii si accelerarea vindecarii. Viata a milioane de oameni susceptibili de infectii cronice de nivel redus, poate fi imbunatatita folosind aceasta puternica si preventiva masura de insanatosire.

.

Puteti citi prima parte a acestui articol aici Argintul-coloidal-preventia-si-sfarsitul-a-650-de-boli

.

Produse asociate cu Argintul Coloidal: Argentum+® 77ppm (Cel mai concentrat Argint Coloidal Ionic), Argentum+® 40ppm

.

Pentru informatii suplimentare sau pentru consultatii telefonice sunati la 0752-152-616

.

fff

gg

.