Argintul Coloidal Preventia si Sfarsitul a 650 de Boli

.

Istoria argintului coloidal


Argintul nu este nou ca dezinfectant. El a fost folosit din vechime: Druizii il foloseau pentru dezinfectarea si salubrizarea apei. Egiptenii utilizau argintul sub forma de foita subtire pe care o infasurau in jurul ranii.
Este de asemenea foarte bine documentat faptul ca grecii cunosteau valoarea medicala a argintului. S-a observat ca toate acele familii din vechime care mancau din vase de argint, rareori se imbolnaveau si aveau putine infectii. Aceasta cunoastere a fost transmisa regilor, imparatilor, sultanilor si familiilor acestora precum si membrilor curtii regale. Acestia mancau de pe platouri de argint, beau din cupe de argint, utilizau vesela de argint si pastrau mancarea in containere de argint. Ca rezultat al acestei utilizari, argintul a fost permanent amestecat cate putin in mancarea lor, si deci aveau putine sanse sa contacteze vreo boala infectioasa. Populatia obisnuita, mancau din vase de lut cu tacamuri de fier si erau adesea bolnavi, in timp ce nobilimea se bucura de protectia impotriva infectiilor inca de la nastere. Exista multe referinte istorice despre Argintul Coloidal. Una dintre cele mai complete a fost publicata in „The Lancet” din 12 Decembrie 1914.
Este cunoscut faptul ca in SUA soldatii din Armata Confederatiei pe timpul razboiului dintre Nord si Sud inghiteau cate o moneda reala de argint. Se credea ca aceasta va indeparta toate tipurile principale de bacterii, deoarece soldatii raniti stateau uneori in apa pana la genunchi. Multi dintre ei credeau ca au scapat de boli serioase prin inghitirea acelei monede de argint.
Pana aproximativ in anul 1970 era o practica comuna pentru oamenii de stiinta sa puna o moneda de argint intr-un vas Petri pentru al steriliza. Argintul a fost utilizat mult timp pentru placile de reparare chirurgicala a oaselor. Argintul Coloidal era cunoscut la inceputul secolului ca un inestimabil medicament.

.

Studii medicale si teste
La inceputul secolului, savantii au descoperit ca fluidele cele mai importante ale corpului sant de natura coloidala; particule ultra fine aflate in suspensie. Sangele, de exemplu, transporta hrana si oxigen pentru celulele corpului. Aceasta a condus la studiile efectuate cu Argintul Coloidal. Inainte de 1938, Argintul Coloidal era utilizat de fizicieni ca principalul antibiotic in tratamente si era considerat “high-tech”. Metodele de realizare, erau relativ scumpe. Industria farmaceutica a mers inainte, cercetarea asupra coloizilor a fost lasata deoparte in favoarea medicamentelor, cu efect mult mai rapid, mai toxice si potential periculoase. Administratia Alimentatiei si Medicamentelor clasifica astazi Argintul Coloidal ca un medicament anterior anului 1938. O scrisoare din partea FDA datata 13/9/1991 specifica: „Aceste produse pot continua sa fie vandute atat timp cat sunt promovate si etichetate cu aceiasi utilizare ca si in 1938 si atat timp cat sunt realizate folosind metoda originala.” Cateva din metodele de realizare utilizate inainte de 1938 sunt inca utilizate si in zilele noastre. Este utilizat un proces electro-coloidal, acesta fiind cunoscut ca fiind cea mai buna metoda.

.

Studii contemporane
In publicatia Science Digest din martie 1978, in articolul “Our Mightiest Germ Fighter”, se scrie: „Datorita cercetarilor atent efectuate, argintul a fost dovedit ca fiind o minune a medicinii moderne. Un antibiotic omoara probabil o jumatate de duzina de diferite organisme provocatoare de boli, dar argintul omoara aproape 650. Tipurile rezistente inceteaza sa se mai dezvolte. Mai mult, argintul este virtual netoxic.” Articolul se termina cu un citat al doctorului Dr. Harry Margraf, un biochimist si un pionier in cercetarea argintului care a lucrat cu Carl Moyer, M.D., presedintele Departamentului de Chirurgie al Universitatii Washington in anul 1970: „Argintul este cel mai bun luptator universal impotriva germenilor, pe care il avem.”


O demonstratie dramatica efectuata in Nebraska a fost efectuata prin introducerea a 250 de litri de apa menajera intr-o piscina care nu continea nici un dezinfectant. O masuratoare standard a contaminarii cu fecale o reprezinta numarul de coli escherichia si organisme gasite in tractul intestinal uman. Numaratoarea apei din piscina s-a ridicat la 7000 de colonii de celule de Escherichia Coli (E Coli) per milimetru de apa. Ulterior, apa a fost purificata printr-o plasa de electrozi de argint, care au eliminat in totalitate E Coli in trei ore. Testele care au urmat au aratat de asemenea apa ca fiind complet curata de alte organisme unicelulare.

Testele de laborator facute de Larry C. Ford, M.D. de la Scoala de Medicina UCLA in anul 1988, si de catre alti cercetatori, au aratat ca bacteriile destructive, virusii si ciupercile sant distruse in cateva minute de la contactul cu argintul metalic simplu. In timpul studiului regenerarii membrelor, sirei spinarii si organelor din anul 1970, efectuate de doctorul Robert O. Becker, M.D., autorul cartii Corpul Electric (The Body Electric), s-a descoperit ca ionii de argint ajuta la cresterea oaselor si omoara bacteriile inconjuratoare, si a constatat ca exista o corelatie intre nivelul scazut de argint si boala. El a zis ca deficienta de argint este responsabila de functionarea defectuoasa a sistemului imunitar.


Experimentele Dr. Becker evidentiaza faptul ca argintul lucreaza in intreg spectrul bolilor patogene, fara nici un alt efect secundar sau stricaciuni asupra corpului uman. De asemenea, el a observat ca argintul face mai mult decat sa omoare organismele cauzatoare de boli. El cauzeaza de asemenea o majora stimulare a cresterii tesuturilor ranite. Pacientii arsi, chiar si cei in varsta au constatat o mai rapida insanatosire. Tot el a descoperit ca toate celulele canceroase se pot schimba inapoi in celule normale. Toate tipurile de agenti patogeni rezistenti la alte antibiotice sunt omorati de argint.


Toti cei care au un nivel scazut de argint s-au imbolnavit mai frecvent de raceli, gripa, febra si alte boli. El presupune ca o deficienta de argint este motivul pentru functionarea improprie a sistemului imunitar si ca argintul este critic pentru distrugerea bacteriilor si virusilor. Experimentele lui Becker concluzioneaza ca argintul lucreaza pe o larga varietate de bacterii fara nici un efect secundar si fara nici o vatamare a celulelor tesuturilor corpului uman.

.

Argintul coloidal si vindecarea
Becker de asemenea afirma ca ionii de argint (stare Coloidal-Ionica) face ceva mai mult decat sa distruga organismele cauzatoare de boala. Acesta, a observat el, cauzeaza o stimulare majora a cresterii tesuturilor vatamate. Cand celulele umane fibroblaste (n.t. celula a tesutului conjunctiv nediferentiata) comune intregului corp, au fost expuse argintului, acestea s-au dediferentiat (n.t. pierdere totala sau partiala de catre o celula sau un tesut a trasaturilor caracteristice). Acestea s-au transformat intr-o celula generala, embrionica, capabila sa se multiplice la o rata mare si apoi sa se diferentieze in celule specializate ale organului sau tesutului care a fost vatamat. Chiar si la pacientii de peste 50 de ani, tesuturile se vindeca la fel de usor ca si la copii.

.

Argintul coloidal si cancerul
Din nou Becker a concluzionat ca in prezenta ionilor de argint, celulele canceroase se transforma inapoi in celule normale specifice locatiei lor in corp. El a concluzionat ca prezenta ionilor de argint regenereaza tesuturile si elimina celulele canceroase la fel cum elimina si alte celule anormale. Dr. Bjorn Nordstorm de la Institutul Karolinska din Suedia a utilizat argintul ca metoda de tratare a cancerului pentru multi ani. El a inregistrat vindecarea cu succes a pacientilor care au fost diagnosticati de alti doctori ca fiind in faza terminala a bolii.
Transformarea celulelor sanatoase in celule canceroase apare incontinuu, chiar si in corpurile sanatoase. Dar aceste celule canceroase sant distruse de catre sistemul imunitar natural al organismului cu o rata asemanatoare cu cea a aparitiei acestora. Atunci cand starea organismului este stabila, nu exista nici o manifestare pe care o persoana sanatoasa o poate asocia cancerului. Anumite tipuri de cancer sunt cauzate de virusi. Ca si in cazul oricaror altor virusi, dupa ce invadeaza o celula, acesta va prelua „fabrica” de reproducere chimica a celulei, fortand astfel celula sa reproduca virusul, celula transformandu-se intr-o forma primitiva, si facilitand in acest fel actiunea de sufocare exercitata de Argintul Coloidal asupra celulelor canceroase (prin dezactivarea enzimei de metabolism al oxigenului).

.

Testarea supradozajului
In testele de laborator efectuate incepand cu 1985 cercetatorii si-au dat seama ca este necesara si testarea supradozajului. Un tehnician de laborator implicat in proiect de la inceputul acestuia s-a oferit voluntar pentru testare. El a consumat 1 litru de apa zilnic, dozat cu o mare concentratie de Argint Coloidal, pentru o perioada de cateva saptamani. A fost monitorizata chimia fluidelor corpului sau, ca si starea lui generala (raceli, gripe, dureri de cap, etc.). S-a urmarit in special schimbarea culorii pielii, de la culoarea normala la cea gri-albastruie specifica intoxicarii cu argint, denumita Argirie. Acesta nu a avut nici o schimbare a culorii pielii, s-a simtit mult mai viguros si mai plin de viata, si nu a experimentat nici o durere de cap sau raceala. Si alti tehnicieni din laborator care au repetat experimentul de supradozaj pe ei insisi au constatat aceleasi rezultate.
Studiile U.C.L.A.: Se sustine ca acum cativa un laborator de cercetare independenta a trimis la Universitatea California din Los Angeles un esantion de Argint Coloidal pentru a fi testat impotriva SIDA si antraxului. UCLA a efectuat testele si a dovedit concludent ca Argintul Coloidal a fost in foarte mare masura eficient impotriva celor doi agenti patogeni. Cercetatorul independent a obtinut aceleasi rezultate in propriul sau laborator, si a obtinut confirmarea si de la UCLA. Cand directorul laboratorului UCLA a fost apelat sa confirme toate aceste dovezi, directorului laboratorului independent i s-a cerut ca rezultatele testelor sa poarte antetul UCLA. Acesta a fost informat ca o plata in valoare de 10000 de dolari e necesara pentru a obtine acel antet. Ca urmare, confirmarea UCLA asupra eficientei Argintului Coloidal a ramas neoficiala.

.

Cum functioneaza
Argintul Coloidal nu este toxic pentru mamifere, reptile, plante si toate formele de viata multicelulare. Formele de viata unicelulare utilizeaza un mod diferit de metabolism al oxigenului, in aceasta constand si slabiciunea acestora. Deoarece Argintul Coloidal actioneaza ca un catalizator, prin aceasta intelegandu-se, ca el influenteaza schimbarea in rata, sau aparitia unei reactii din partea microorganismelor unicelulare, iar la randul lui acesta nu intra in nici o reactie chimica cu tesuturile corpului. Simpla prezenta a Agintului Coloidal in apropierea unui virus, fungus, sau bacterie (agenti patogeni unicelulari cauzatori de boala) le va inhiba imediat acestora enzima de metabolism al oxigenului, sau plamanul chimic, acestea sufocandu-se si fiind astfel distruse uzual in 6 minute. Microorganismele distruse sant ulterior eliminate din organism de catre sistemul imunitar si limfatic.
Fata de antibioticele farmaceutice care distrug si enzimele benefice, Argintul Coloidal lasa intacte aceste enzime ale celulelor-tesuturilor, deoarece acestea sunt radical diferite fata de enzimele microorganismelor primitive monocelulare. Astfel Argintul Coloidal este absolut sigur pentru oameni, animale, plante si pentru toata materia vie multicelulara. Argintul Coloidal este rezultatul unui proces electromagnetic care extrage particule microscopice dintr-o electrod de argint aflat intr-un lichid, cum ar fi apa. Aceste particule microscopice pot mult mai usor sa penetreze si sa calatoreasca prin tot organismul. Argintul Coloidal lucreaza ca un catalizator, dezactivand enzima folosita la metabolismul oxigenului, a tuturor bacteriilor monocelulare, ciupercilor si virusilor. Pe scurt, baietii rai se sufoca.


Diferit fata de antibiotice, s-a observat ca niciodata, tipurile rezistente de microorganisme patogene nu se mai pot dezvolta. De fapt, antibioticele sunt efective doar impotriva unor anumite forme de bacterii si ciuperci, dar niciodata impotriva virusilor. Deoarece nici un microorganism cunoscut cauzator de boala nu poate trai in prezenta chiar si a unei slabe urme de element chimic al metalului argint, face ca Argintul Coloidal sa fie efectiv impotriva a peste 650 de microorganisme patogene. Deoarece aici nu este suficient loc pentru a enumera toate bolile impotriva carora Argintul Coloidal a fost utilizat cu succes, dau in continuare doar o scurta lista: acnee, alergii, apendicite, artrite, parazitii sangelui, plaga bubonica, arsuri (Argintul Coloidal este unul din putinele tratamente care pot mentine in viata pacientii cu arsuri grave), cancer, holera, conjunctivite, diabet, gonoree, febra fanului, herpes, lepra, leucemie, lupus, infectia canalelor limfatice, boala Lyme, malarie, meningite, infectii cu paraziti (ciuperci si/sau virusi), pneumonie, reumatism, viermi inelati, scarlatina, conditii septice ale ochilor, urechilor, gurii si gatului, zona zoster, cancer de piele, infectii cu stafilococi, infectii cu streptococi, sifilis, toxemii, toate formele de virusi, negi si ulcer de stomac. In plus, acesta are si multe intrebuintari in medicina veterinara, cum ar fi impotriva virusului canin parvo.


Veti gasi de asemenea, Argintul Coloidal foarte util in gradina, si la baie, deoarece acesta poate fi folosit impotriva atacurilor efectuate de bacterii, ciuperci si virusi asupra plantelor si oamenilor. Folositi Argintul Coloidal sub forma de spray pe frunzele plantelor, si udati-le cu aceasta solutie. Argintul Coloidal este foarte repede absorbit in celulele corpului. Pastrati o sticla cu aceasta solutie in baie, pentru a va spray-a cu ea picioarele, mainile si fata. Mentinerea solutiei sub limba pentru o scurta perioada de timp inainte de a fi inghitita, asigura o si mai rapida absorbtie a acesteia. In trei la patru zile, argintul se va acumula in tesuturi in cantitate suficienta pentru a a-si face simtita actiunea benefica. Intrucat Argintul Coloidal este eliminat de catre rinichi, sistemul limfatic si intestinal dupa aproximativ trei saptamani, se recomanda un consum regulat zilnic ca masura de protectie impotriva agentilor patogeni.


In cazurile de arsuri minore, acumularea de Argint Coloidal poate grabi vindecarea, reducand cicatrizarea tesutului si infectarea acestuia, precum si eliminarea durerii si accelerarea vindecarii. Viata a milioane de oameni susceptibili de infectii cronice de nivel redus, poate fi imbunatatita folosind aceasta puternica si preventiva masura de insanatosire.

.

Al doilea sistem imunitar
Consumul zilnic al Argintului Coloidal este ca si cum am avea al doilea sistem imunitar. El usureaza sarcina sistemului imunitar natural al organismului si efectiv distruge multe bacterii prezente peste tot in organism. Suplimentar, usureaza toxicitatea datorata activitatii reduse a germenilor, virusilor si fungilor care apare natural in corp. Oricum, testele dovedesc aceasta, datorita marii absorbtii de argint in intestinul subtire, bacteriile prietene (n.t. flora bacteriana intestinala) din intestinul gros nu sant afectate.
Al doilea sistem imunitar actioneaza paralel, si independent cu cel natural al organismului, pe linia apararii acestuia, acesta fiind un mare avantaj in protectia impotriva izbucnirii gripei sau al oricaror alti germeni sau epidemii.

.

Distruge tulpinile rezistente ale patogenilor
Organismele provocatoare de boli pot deveni rezistente la antibiotice, declansand super infectii periculoase. Antibioticele conventionale sant realizate industrial din toxinele create de alte bacterii pentru propria lor aparare – penicilina fiind un exemplu elocvent. Organismele cauzatoare de boala din corp raspund la aceste toxine cultivate ale antibioticelor conventionale, aproximativ in aceiasi masura cum o fac si in cazul organismelor originale din care acestea provin. Acest raspuns da nastere la aparitia unui timp suficient de lung pentru ca o mutatie sa poata avea loc, si care adesea apare, facand organismul imun la respectivul antibiotic.
Depre Argintul Coloidal se zice ca lucreaza relativ repede – maxim 6 minute sau mai putin, dupa contact – astfel acesti patogeni cauzatori de boala nu au timp sa se modifice intr-o tulpina rezistenta deoarece o asemena mutatie necesita mult mai mult timp decat cel necesar argintului sa distruga patogenii.
De fapt pana astazi nici un patogen sau tulpina a acestora nu se cunoaste sa se fi transformat sau sa fi dezvoltat rezistenta la argint, in cei cateva mii de ani de utilizare a acestei remarcabile substante.
Timpul necesar celei mai rapide divizari al unei celule este intotdeauna de cateva ori mai mare decat cele 6 minute in care Argintul Coloidal distruge complet plantele si animalele unicelulare; deci nu este posibil ca o asemenea tulpina rezistenta sa se dezvolte.

.

Alte utilizari atestate ale argintului coloidal
O uimitoare, dar inca doar partiala lista a celor peste 650 de boli impotriva caruia a fost utilizat Argintul Coloidal cuprinde: acnee, SIDA, alergii, apendicite, artrite, infectiile vezicii urinare, parazitii sangelui, otravirea sangelui, furunculi, plagi bubonice, arsuri, cancer, candida, virusul canin parvo, degeraturi, holera, colite, conjunctivite, cistite, matreata, diabet, dizenterie, eczeme, encefalite, fibroze, gastrite, gonoree, febra fanului, herpes, impetigo, indigestii, keratite, lepra, leucemie, lupus, boala Lyme, malarie, meningite. De asemenea neurastenie, infectii parazite, pleurezie, pneumonie, infectia prostatei, psoriazis, reumatism, rinite, viermi inelati, scarlatina, stari septice ale ochilor, urechilor, gurii si gatului, seboree, septicemie, infectii cu stafilococi si streptococi, raceala stomacului, sifilis, infectia tiroidei, amigdalita, tuberculoza, ulcer, toate formele de virus, negi, tuse convulsiva.
Argintul Coloidal, este de neegalat ca si metoda de preventie. Suficient Argint Coloidal luat zilnic previne infectiile, bolile, focarele contagioase si toxicitatea arsurilor grave.

.

Acumularea si eliminarea din organism
O saptamana este media de timp necesara pentru aparitia efectelor benefice ale Argintului Coloidal. Acesta se va acumula in tesuturi la o concentratie de cel putin 5 la 7 ppm in ziua a saptea. Aceasta este concentratia eficienta minima.
Dupa doua sau trei saptamani (acest timp variaza de la om la om) eficienta Argintului Coloidal se pierde in final, si acesta este eliminat din organism prin rinichi, sistemul limfatic si intestine. De aceea este necesar consumul continuu de Argint Coloidal, pentru a mentine nivelul optim al acestuia in organism.

.

Dozare
In anul 1940, R. A. Kehoe a raportat ca in conditii normale, consumul mediu zilnic de fructe si vegetale furnizeaza intre 50 – 100 de micrograme (2 la 4 lingurite de 5 ppm) de argint. De atunci, pamantul fermelor comerciale al acestei tari a devenit extrem de deficitar in minerale.
Desi nu exista o intelegere autorizata a argintului, conform cu Raportul Earth Summit, emis in 1992, nivelul mineralelor de baza din pamantul din America de Nord a scazut cu peste 85% in ultima suta de ani. Presupunand ca dieta predecesorilor nostri, normal continea argint, si ca dieta noastra probabil contine nivele foarte reduse din acesta, apare un argument rezonabil pentru suplimentarea cu Argint Coloidal.
Doua lingurite de Argint Coloidal de concentratie 5 ppm furnizeaza aproximativ 50 de micrograme de argint si poate fi considerata o cantitate „nutritiva”, daca este consumata zilnic. Orice cantitate peste peste 4 lingurite per zi sau 100 micrograme ar trebui considerata cantitate „terapeutica”. Altfel spus, nu trebuie pretins ca argintul electro-coloidal este echivalent sau ar avea acelasi efect metabolic ca argintul obtinut din plante si fructe. Dar deoarece exista foarte putine plante care pot furniza argint in zilele noastre, cel mai bun substitut este Argintul Coloidal.
Daca doriti sa experimentati consumul de Argint Coloidal pentru o perioada mai lunga de timp, incadrati-va intre cantitatile considerate a fi „nutritive”. Daca doriti sa experimentati cu cantitati mai mari, faceti-o cu grija, si doar dupa consultarea medicului.

Partea a doua a acestui articol o puteti citi aici Argintul-coloidal-preventia-si-sfarsitul-a-650-de-boli-2

.

Produse asociate cu Argintul Coloidal: Argentum+® 77ppm (Cel mai concentrat Argint Coloidal Ionic de pe piata),  Argentum+® 40ppm

.