Apa Kangen

 
Ce este apa Kangen si ce afectiuni previne si amelioreaza?

 

Apa este vitala organismului uman, corpul este format din 75% apa si restul materie solida. Creierul are 85% apa, el fiind scaldat permanent in lichidul sarat cerebro-spinal. Apa este, deci, extrem de importanta pentru o buna functionare a organismului nostru.

 

Apa este cea mai mare sursa de energie pentru corpul uman. Miscarea ei, inauntrul si in afara celulelor, produce o cantitate semnificativa de energie si, de aceea, unul dintre primele simptome ale deshidratarii este oboseala.


Avantajul unei hidratari corecte este sporirea eficacitatii multor mii de proteine si enzime ale caror responsabilitati nu sunt inca recunoscute. Si cum corpul nu si-a dezvoltat un sistem de depozitare a apei, asa cum isi face depozitul de grasimi, noi suntem responsabili cu hidratarea organismului. Astfel, putem preveni multe boli, care nu trebuie tratate cu medicamente, ci pur si simplu cu apa.

Trebuie sa stiti ca nu toate apele sunt la fel, iar apa imbuteliata nu este chiar atat de sanatoasa pe cat se crede. In ziua de azi, se foloseste foarte mult apa imbuteliata, dar rareori se mentioneaza pH-ul sau ORP-ul (potentialul de oxido reducere) acestei ape. Daca a existat vreodata vreo apa care sa se apropie de acea apa pura de la inceputuri, aceasta este apa Kangen. In japoneza, cuvantul “Kangen” inseamna intoarcere la origini.

Firma japoneza Enagic este producatoarea unor aparate speciale de filtrare si imbogatire a apei kangen, acestea fiind recunoscute de catre „Asociatia de Medicina Preventiva a Bolilor la Adulti din Japonia si Statele Unite ale Americii” ca fiind aparate medicale, datorita ariei largi de efecte benefice asupra sanatatii.

Aparatul de apa Kangen a aparut ca aparat medical in Japonia in urma cu 40 ani. In 1998, Dr. Shirahata de la Universitatea Kyushu, a descoperit asemanarea intre apa Kangen si apa unor izvoare din diferite zone ale globului, si anume faptul ca ele contin o cantitate mare de molecule de hidrogen activ (la fel ca si apa Kangen), ceea ce le confera o putere de antioxidare (ORP negativ) extrem de mare, pana la – 400.

Cooperand cu doctorii si cercetatorii din spitale, Enagic a petrecut mai bine de 30 de ani pentru a asigura calitatea aparatelor si pentru a stabili tehnologia necesara producerii acestora, iar studiile clinice au aratat ca apa Kangen ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, la reactivarea celulelor importante, inclusiv a celulelor de ADN , 29 intarind astfel sistemul imunitar si sprijinind puterea de autovindecare a corpului omenesc.

Cand apa este ionizata, mineralele alcaline (cu incarcatura pozitiva) sunt atrase de incarcatura negativa a ionului hidroxil (OH-) si sunt concentrate intr-o parte a camerei de ionizare, producand ceea ce este cunoscut sub numele de apa alcalina. Band apa alcalina ne suplimentam din abundenta cu minerale care ajuta la neutralizarea deaeurilor acide din corpul nostru. De asemenea, apa alcalina contine mai mult oxigen.

 

Ce beneficii ofera apa ionizata alcalina?

„Consumul unei ape corecte, este vital in detoxifierea corpului de deseurile acide acumulate si acesta ,este cea mai puternica metoda de tratament pe care o avem la dispozitie. Va recomandam sa consumati zilnic 8-10 pahare de apa alkalin-ionizata. Este cea mai simpla si puternica metoda de a combate o gama larga de boli. Pentru a mentine si a restaura Ph-ul (balanta acido-bazica) a corpului necesara sanatatii dumneavoastra trebuie sa consumati o apa restructurata ,ionizata plina de antioxidanti si minerale alkaline. Apa ionizata ne ajuta sa inversam efectele negative ale acumularilor de reziduri acide in corp, cauza bolilor degenerative si a imbatranirii.”

 

Ionizatorul de apa filtreaza in primul rand substantele toxice. El imbogateste aceasta apa cu diverse minerale sub forma de ioni. Apa alcalina kangen produsa prin ionizare este un ajutor valoros organismului prin reducerea hiperaciditatii cauzate de stilul nostru de viata.

Apa alcalina ionizata kangen contribuie la mentinerea echilibului acido–bazic in corpul nostru. Prin distributia de componente electrolit acide si alcaline, apa alcalina contine o proporitie mare de oxigen. Capacitatea sa excelenta de dizolvare permite un drenaj mai eficient al toxinelor din organism. Celulele noastre sunt astfel mai bine hidratate. Utilizata pentru baut sau gatit, ofera un gust minunat de apa proaspata.

 

Iata ce afectiuni previne si amelioreaza apa kangen:

 • Acneea: in functie de tipul de acnee, exista diferite modalitati de folosire a apei pentru tratarea acesteia. -Unde sunt furuncule, inflamatii si infectii (iritatii) este recomandat sa pulverizati APA PUTERNIC ACIDA (2.5 pH) si lasati sa se usuce. Cand locul este uscat complet, aplicati pe suprafata respectiva un bandaj imbibat in APA PUTERNICA KANGEN (11.5 pH) pentru 5 minute. Aceast lucru permite corpului sa neutralizeze acizii care provoaca acneea. Uscati zona si apoi pulverizati cu APA ACIDA (apa de frumusete – 4.5 pH – 5.5 pH) si lasati sa se usuce. Repetati procedura de doua ori pe zi. -Unde nu este inflamat sau infectat folositi APA ACIDA (apa de frumusete – 4.5 pH – 5.5 pH). Pentru cele mai bune rezultate beti cel putin 50 ml/kg corp pe zi din APA KANGEN alcalina.
 • Afectiuni ale rinichilor: se bea cat mai multa APA KANGEN alcalina.
 • Alergii: se consuma 1 l/zi APA KANGEN alcalina.
 • Alunite, negi: in cele mai multe cazuri este mai usor sa folositi un bandaj imbibat cu acest tip de apa pentru bandajarea zonei respective. Schimbati bandajul cel putin o data pe zi. Cele mai multe persoane au observat ca a trebuit sa continue procedura descrisa mai sus, de la 30 la 60 de zile pentru a vedea rezulatele.
 • Amigdalita, laringita: gargara de 5 ori/zi cu APA ACIDA (4.5 pH – 5.5 pH).
 • Arsuri in zona stomacului: se beau 100 ml de APA KANGEN alcalina.
 • Artrita: se beau cantitati cat mai mari de APA KANGEN alcalina.
 • Astm: 1 l/zi APA KANGEN alcalina.
 • Boli degenerative: se beau cantitati cat mai mari de APA KANGEN alcalina.
 • Colesterol: se bea APA KANGEN alcalina.
 • Constipatie: se bea APA KANGEN alcalina.
 • Diabet: se bea multa APA KANGEN alcalina.
 • Dureri de cap: comprese cu APA KANGEN alcalina.
 • Dureri musculare: se bea APA KANGEN alcalina.
 • Durere in gat: Cand aveti dureri in gat, faceti gargara cu APA PUTERNIC ACIDA (2.5 pH) de 3 – 4 ori pe zi, intrucat va ajuta foarte mult. Daca aveti un copil care nu poate face gargara puneti apa intr-o sticla spray si stropiti de 3 – 4 ori pe zi (nu le face rau daca inghit apa). De cele mai multe ori copiii ne spun ca le trece durerea in cateva minute.
 • Imunitate scazuta: se bea 1 l/zi de APA KANGEN alcalina.
 • Psoriasis sau Eczeme: pur si simplu pulverizand cu APA ACIDA (apa de frumusete – 4.5 pH – 5.5 pH) de 3 – 6 ori pe zi si lasat sa se usuce. Daca cineva are o afectiune mai severa recomandam sa foloseasca APA PUTERNIC ACIDA (2.5 pH) si lasati sa se usuce. Cand s-a uscat complet aplicati un bandaj imbibat in APA PUTERNICA KANGEN (11.5 pH) pe zona respectiva, timp de 5 minute. Acest lucru permite corpului sa neutralizele acizii care provoaca boala. Uscati zona si pulverizati cu APA ACIDA (apa de frumusete – 4.5 pH – 5.5 pH) ; lasati sa se usuce. Repetati procedura de cel putin doua ori pe zi. Este recomandat sa pulverizati cu apa de frumusete la cel putin 2 ore. Pentru cele mai bune rezultate beti cel putin 50 ml/kg corp pe zi din APA KANGEN alcalina.

 

Din cele peste 30 de companii producatoare de ionizatoare de apa, existente in intreaga lume, doar Enagic a primit ambele premii. Enagic este singura companie producatoare de ionizatoare de apa din lume care a primit patru certificari distincte de la Asociatia de Calitate a Apei (WQA).

 

Cum sa folosesti apa Kangen:

Apa Kangen produsa de generatorul de apa ionizata Enagic produce 7 tipuri de apa: 3 tipuri diferite de apa alcalina Kangen – pH 8.5; 9.0 si 9,5 apa curata,(neutra) pH7.0, apa de frumusete-Ph6, apa puternic alcalina=pH11,5 si apa puternic acida pH2,5.

Pentru inceput, este recomandat ca persoanele care incep sa bea apa Kangen sa aleaga apa cu pH 8.5. Apa Kangen este obtinuta prin apasarea butonului albastru al aparatului, iar o apasare multipla va duce la mai multe nivele de apa Kangen. Beti cel putin 30 ml/kg corp de apa pe zi, iar daca faceti munca fizica solicitanta sau daca aveti probleme de sanatate, atunci trebuie sa beti cel putin 50 ml /kg corp de apa pe zi. Dupa ce ati baut cu succes cantitatea de apa sugerata de 8.5 pH timp de doua saptamani (cu succes insemnand ca nu ati avut nici un discomfort) puteti mari nivelul apei pana la 9.0 pH.


ATENTIE!!!  Cu apa kangen nu se bea nici un fel de medicament. Medicamentele se beau cu apa plata, apa neutra ph 7,00 sau apa de la robinet. Aceasta deoarece apa kangen are o putere de dizolvare a substantelor de 4 ori mai mare ca apa obisnuita si medicamentele s-ar asimila de 4 ori mai mult. De asemenea, va trebui sa folositi apa curata cu ph 7,00 cand pregatiti mancarea pentru copii.

 

Apa kangen se bea o cana cu jumatate de ora inainte de micul dejun ceea ce va ajuta la digestia alimentelor, in timpul mesei nu bem apa de loc si dupa masa la jumatate de ora mai bem o cana de apa. Acelasi lucru se face la pranz si la cina.

Apa kangen este o apa cu proprietatile fizice si structurale schimbate si de aceea ea reuseste sa intre in celule si sa le hraneasca corespunzator si sa elimine toxinele, ajutand corpul sa se autovindece. Ea actioneaza in mod bland in timp si este un mod ideal pentru dezintoxicarea corpului si a colonului.


Puteti comanda aparatele care produc Apa Kangen de aici: LEVELUK K8LEVELUK SD 501LEVELUK JR IIANESPA DX