Poze Performax - Cutie 30 pliculețe x 10g

 
 
Pin It


Performax - Cutie 30 pliculețe x 10g

Pret: 449 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA

Performax îți îmbunătățește performanțele sexuale și calitatea vieții


Performax este un afrodiziac pe bază de miere care combină puterea a 21 de plante şi ingrediente pentru a oferi multiple beneficii asupra sănătăţii.


Performax îmbunătăţeşte calitatea vieţii în 10 moduri esenţiale:

 • Maximizează performanţa sexuală
 • Fortifiază şi tonifică musculatura
 • Sporeşte libido-ul
 • Energizează în momente de oboseală şi stres
 • Ameliorează starea de spirit
 • Stimulează memoria
 • Reduce colesterolul
 • Ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge
 • Reface nivelul de hormoni masculini
 • Întăreşte sistemul imunitar


Cum funcționează?

Eşti liber să te bucuri de o viaţă sexuală fără limite! Dar pentru asta ai nevoie de extra energie şi vigoare, chiar dacă ai 20 sau 50 de ani.

Erecțiile puternice şi de durată sunt rezultatul unei bune circulaţii sangvine în organele genitale. Cu ajutorul unei combinaţii optime de plante şi ingrediente cu proprietăţi afrodiziace, Performax stimulează circulaţia sângelui. Acest lucru asigură longevitatea şi duritatea organului genital masculin în timpul actului sexual. Cu cât vasele de sânge din ţesuturi sunt mai dilatate, cu atât erecțiile vor fi mai puternice şi orgasmul mai intens.

O circulaţie sangvină optimă înseamnă şi mai mult oxigen şi nutrienţi în celule. Acest lucru previne apariţia oboselii şi susţine rezistenţa fizică în timpul actului sexual.


Conține unul dintre cele mai puternice afrodiziace: Tribulus terrestris

Tribulus (Tribulus terrestris) este un puternic remediu medical, care reglează nivelul de hormoni masculini şi, prin urmare, creşte libido-ul. Protejează sistemul cardiovascular şi ajută dezvoltarea musculară în timpul antrenamentelor la sala de sport.

În combinaţie cu Ginkgo Biloba şi Ginseng, reduce disfuncţia erectilă şi creşte simultan fertilitatea bărbaţilor, el ridică hormonul luteinizant, care în schimb semnalează testiculelor să elibereze principalul hormon bărbătesc. Mai mult din acesta înseamnă mai multă masă musculară, în special în prezența stimulilor dați de exercițiile fizice cu greutăți.

Substanța activă din Tribulus este considerată una dintre cele mai puternice substanţe cu efect afrodiziac. Conform studiilor, acest compus, este eficient în tratarea disfuncţiei erectile prin stoparea efectelor unei enzime care restricţionează accesul sângelui în organul genital masculin. Specialiştii compară efectele Tribulus cu cele ale “pilulei albastre”. Însă Tribulus Terestris nu prezintă efecte secundare negative asupra sănătăţii, cum ar fi dureri de cap, dureri de stomac sau probleme de vedere.

Performax conţine 21 de ingrediente ale căror puteri combinate te vor ajuta să îţi depăşeşti toate limitele! Fără efecte secundare!


Ingrediente

Performax este o pastă cu miere și mix de plante, fiind prin urmare:

 • SĂNĂTOS. Conține ingrediente sigure, cu efecte demonstrate ştiinţific
 • SIGUR. Porții optime pentru rezultate rapide şi eficiente
 • UNIC. Un amestec de plante unic, care nu se găseşte în niciun alt produs de pe piaţă


Iată cele mai importante ingrediente şi efectele lor benefice, dovedite ştiinţific:


Orange 0752 152 616 - Comenzi telefonice
Luni-Duminica, 09:00-19:00

 


Detalii produs


Categorie: PERFORMANTA

Producator: EUROPARUS


  
  
  

Marturiile clientilor

 

Locuiesc in Italia si in urma cu 3 luni am urmarit o emisiune cu doamna doctor Mihaela Olaru care vorbea despre prevenirea si tratarea chisturilor...

Luiza - 40 ani

Vezi mai multe marturii
 
  
  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Oferte speciale