Poze Pachet - Relaxare Psihica Naturala

 
 
Pin It


Pachet - Relaxare Psihica Naturala

Pret: 334 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA

Pachetul de Relaxare Psihica Naturala contine

5 Suplimente Naturale Organice BIO

1. Relaxinis

2. Selenitabs
3. Mineraltabs
4. Avis
5. VitaBtabs1. Relaxinis

67ronRelaxinis conţine plante care ajută la calmarea organismului, sunt utile în situaţii grele și cele stresante.


Ingrediente:

Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) sprijină armonia mentală la stres, ajută la menţinerea somnului profund.

Hamei (Humulus lupulus) acţionează ca antioxidant. El are un efect calmant, susţine sistemul nervos, somnul sănătos şi relaxarea organismului.

Iarbă neagră (Calluna vulgaris) are un efect benefic asupra tractului urinar şi asupra rinichilor, ajută la relaxarea acestora.


Compoziţie:

Extract de floarea pasiunii 55%, de hamei 25%, de iarbă neagră 20%. Conţinut de alcool 57%.


Ambalaj: 50 ml


Doza recomandată:        

10 picături de 3x pe zi, dimineaţa, la prânz şi seara, după mâncare, în amestec cu apă.


Instrucţiuni de utilizare: 

Suplimentul alimentar nu este destinat copiilor. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.


Producător: Hankintatukku Oy - Finlanda
2. Selenitabs

66ron
Selenitabs conţine seleniu, este îmbogăţit cu zinc, mangan şi vitamina C.


Seleniu contribuie la spermatogeneză normală (adică formarea de spermatozoizi – celule de sex masculin). Este util pentru menţinerea sănătoasă a părului şi a unghiilor. Contribuie la funcţionarea normală a tiroidei, este benefic pentru funcţiile sistemului imunitar. Face parte din celulele care protejează împotriva atacului de radicali liberi, agenţi agresivi, care sunt prezente în mediul înconjurător sau sunt prezente în organism, atacă celulele din organism şi le pot deteriora.


Manganul contribuie la metabolismul energetic la sinteza ţesuturilor conjunctive, protejează celulele de stresul oxidativ, este util pentru menţinerea sănătăţii oaselor normale.


Zincul contribuie la funcţia cognitivă, la fertilitate şi reproducere, la metabolismul macronutrienţilor şi acizilor graşi. Are grijă de ochi, de oase, de păr, de unghii şi de sistemul imunitar, ajută la menţinerea nivelului normal de testosteron în sânge, la protejarea celulelor de stresul oxidativ, este implicat în procesul de diviziunea celulară.


Vitamina C contribuie la formarea de colagen pentru funcţionarea normală a vaselor de sânge, a oaselor, a cartilagiilor, a gingiilor, a pielii şi a dinţilor, la activitatea sistemului nervos, sistemului imunitar, protejează celulele împotriva stresului oxidativ, reduce oboseala şi epuizarea, creşte absorbţia de fier.


La deficienţa seleniului sunt expuși, de exemplu, fumătorii, persoanele consumătoare de alcool, persoanele stresate, seniorii, sportivii, persoanele cu muncă fizică grea, gravidele şi femeile care alăptează, persoanele cu obiceiuri alimentare rele, persoanele care trăiesc în zonele cu inversiune şi smog.


Conţinutul de substanţe active: O tabletă conţine: pulbere din cireaşa de acerola, pulbere de morcovi, bioflavonoide citrice, pulbere de coacăze negre, vitamina C 60 mg,zinc 10 mg, mangan 2,5 mg, seleniu 50 μg.


Ambalaj: 120 tablete


Doza recomandată: 1 zi, dimineaţa după mâncare, cu lichide.
Instrucţiuni de utilizare: Suplimentul alimentar nu este destinat copiilor sub 3 ani. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.


Producător: Hankintatukku Oy - Finlanda
3. Mineraltabs

65ronMineraltabs conţine minerale şi oligoelemente, care contribuie la buna funcţionare a organismului.


Calciul contribuie la coagularea normală a sângelui, la activitatea musculară este necesar pentru menţinerea stării normale a oaselor şi a dinţilor, pentru creşterea oaselor la copii.


Magneziu contribuie la reducerea oboselii şi epuizării, la echilibrul electrolitic, la activitatea sistemului nervos, a muşchilor şi a psihicului.


Siliciu este unul din elementele de bază ale ţesuturilor muşchilor unde conţinutul său în ţesuturi conjunctive scade cu vârsta.


Fierul ajută la formarea celulelor roşii şi hemoglobina susţine transferul de oxigen în organism, are grijă de sistemul imunitar, contribuie la reducerea oboselii şi epuizării.


Zincul contribuie la fertilitatea şi reproducerea, are grijă de ochii, oase,păr,piele,sistemul imunitar,contribuie la menţinerea nivelului normal de testosteron în sânge.


Manganul contribuie la metabolismul energetic, la formarea de ţesuturi conjunctive, protejează celulele împotriva stresului oxidativ.


Cuprul sprijină transferul de fier în organism, contribuie la menţinerea normală a ţesuturilor conjunctive, pigmentarea pielii şi părului.


Seleniul ajută la formarea spermei, protejează împotriva stresului oxidativ, are grijă de păr, de unghii, de sistem imunitar, de glanda tiroidă.


Cromul ajută la metabolismul normal al macronutrienţilor şi la menţinerea nivelului optim de glucoză în sânge.


Vitamina C contribuie la formarea colagenului la reducerea oboselii şi epuizării, creşte absorbţia fierului.


Conţinutul de substanţe active: Conţinut de substanţe active în 2 tablete: calciu 260 mg, fosfor 200 mg, magneziu 90 mg, vitamina C 60 mg, siliciu 16 mg, fier 5 mg, zinc 4 mg, mangan 0,8 mg, cupru 0,5 mg, seleniu 20 μg, crom 13 μg.


Ambalaj: 110 tablete


Doza recomandată: 2 tablete pe zi dimineaţa şi la prânz, după mâncare sau după un efort, cu lichide.


Instrucţiuni de utilizare: Suplimentul alimentar nu este recomandat copiilor până la vârsta de 3 ani. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandat.


Producător: Hankintatukku Oy - Finlanda4. Avis

66ronAvis este un extract obţinut din germeni de ovăz. Extractul nu provoacă dependenţă, nu provoacă somnolenţă, nici nu diminuează atenţia. Germenii de ovăz se recomandă persoanelor care luptă cu stresul, iritaţia, starea proastă sau cu tensiunea la locul de muncă.


Ovăz (Avena sativa) reîmprospătează organismul şi are un efect relaxant, mai ales pentru adormire. Este benefic asupra unui echilibru hormonal şi la funcţionarea sistemului urogenital la femei. Influenţează pozitiv starea normală a pielii.


Conţinutul de substanţe active: Conţinut în 1 ml (25 picături): extract din germeni de ovăz 475 mg, alcool, apă. Datorită conţinutului de alcool 36% nu este potrivit pentru copii.


Ambalaj: 50 ml


Doza recomandată: 15 picături de 3x pe zi, dimineaţa, după masă şi seara, după mâncare, diluate cu apă.
Instrucţiuni de utilizare: Nu este adecvat pentru persoanele cu o dietă fără gluten. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.


Producător: Hankintatukku Oy - Finlanda5. VitaBtabs

70ronVitaBtabs conţine acid folic şi vitaminele B. Nivelurile scăzute de vitamina B au fost raportate, de exemplu, la seniori, la cei aflaţi în convalescență, la femeile care iau contraceptive hormonale, pot prezenta dezechilibrul emoţional, fisuri frecvente ale colţurilor gurii sau pierderea poftei de mâncare.


Vitamina B3 (niacina) contribuie la activitatea sistemului nervos, are grijă de mucoasele şi pielea,contribuie la reducerea oboselii şi epuizării.


Vitamina B5 (acid pantotenic) contribuie la metabolismul hormonilor steroizi şi a unor transmiţători la activitatea mentală.


Vitamina B6 contribuie la metabolismul proteinelor,glicogenului şi homocisteinei, la formarea de celule roşii, funcţiile sistemului imunitar, la reglarea activităţii hormonale.


Vitamina B2 (riboflavina) contribuie la metabolismul fierului, la protejarea împotriva stresului oxidativ, are grijă de nervii, mucoasele, pielea, vederea, celulele roşii.


Vitamina B1 (tiamina) este utilă pentru funcţionarea sistemului nervos şi inimă.


Acidul folic (vitamina B9) contribuie la creşterea ţesutului embrionar pe timpul sarcinii, în sinteza aminoacizilor şi la formarea de sânge.


Biotina (vitamina H,B7) contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos, are grijă de păr,de unghii, de piele.


Vitamina B12 contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos şi imunitar, la metabolismul homocisteinei, la formarea de celule roşii din sânge.


Conţinutul de substanţe active: Conţinut de substanţe active în 1 tabletă: niacina 18 mg, acidul pantotenic 4 mg, vit. B6 2,2 mg, riboflavina 1,6 mg, tiamina 1,4 mg, vit. B9 300 μg, biotina 30 μg, vit. B12 3μg.


Ambalaj: 150 tablete


Doza recomandată: 1 tabletă pe zi, dimineaţa, înainte de mâncare cu lichide.


Instrucţiuni de utilizare: Suplimentul alimentar nu este recomandat copiilor până la vârsta de 3 ani. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.


Producător: Hankintatukku Oy - FinlandaOrange 0752 152 616 - Comenzi telefonice
Luni-Duminica, 09:00-19:00

 


Detalii produs


Categorie: ANTISTRES

Producator: FINCLUB


  
  
  

Marturiile clientilor

 

Locuiesc in Italia si in urma cu 3 luni am urmarit o emisiune cu doamna doctor Mihaela Olaru care vorbea despre prevenirea si tratarea chisturilor...

Luiza - 40 ani

Vezi mai multe marturii
 
  
  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Oferte speciale