Telekom 0767297357, Orange 0752152616  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Oxigenare Celulară - 2 x 30ml

 
 
Pin It


Oxigenare Celulară - 2 x 30ml

Pret: 400 RON

Disponibil cu precomanda

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Va oferim Pret de Depozit la toate produsele. Comenzile plasate pe mihaelaolaru.ro sunt expediate din depozitul producatorului sau importatorului FARA adaos comercial.
Lipsa  de  oxigen  din  organism  duce  la  apariţia  problemelor  cardiace  (insuficienţă cardiacă),   la   o   proastă  funcţionare   a   intestinelor,   a  ficatului,   la   diminuarea   activităţii intelectuale, la alterarea somnului etc. De asemenea, provoacă oboseală, dureri de picioare, de cap,  de  articulaţii,  duce  la  pierderea  controlului  greutăţii,  toate  aceste  simptome  datorate insuficienţei de oxigen creând dezechilibru imunitar.

În aerul pe care îl respirăm, se găseşte un procentaj insuficient de oxigen, existând însă şi multe substanţe nocive.

Oxigenarea celulară ajută la combaterea radicalilor liberi, pe care oamenii de ştiinţă îi consideră ca fiind precursorii procesului de îmbătrânire şi ai bolilor degenerative (se spune că acţionează ca puternici oxidanţi).

Produsul de Oxigenare Celulară este îmbunătăţit cu enzime, minerale şi aminoacizi, cu rol esenţial în buna funcţionare a organismului uman, şi a căror lipsă împiedică mai ales creşterea şi dezvoltarea copiilor.

Aportul de oxigen este recomandat în:
-     toate tipurile de probleme de irigare cardio-vasculară
-     aritmie
-     probleme bronhiale (astm) şi pulmonare, în general
-     perturbări ale reglării presiunii arteriale (hipertensiune)
-     terapii de reabilitare după efectele produse de chimioterapie, radioterapie şi operaţii complicate
-     probleme de imunodeficienţă
-     factori de risc al operaţiilor (curăţarea rănilor)
-     probleme auditive, datorate irigării deficitare a urechii
-     probleme tipice vârstei înaintate
-     probleme de randament energetic în cazul stresului continuu
-     prevenirea bolilor de origine virală.
Efecte:
-     antitumoral
-     imunostimulator
-     detoxifiant
-     hipocolesterolemiant
-     regenerant
-     neurotrofic, ajută la refacera neuronilor
-     creşte randamentul intelectual
-     îmbunătăţeşte metabolismul celular
-     hepatoprotector.

 
 

MINERALELE, ELEMENTE ESENTIALE VIETII

Sunt elemente ce se gasesc in cantitati foarte mici (4% din masa corporala) in tesuturile animale, dand forta si stabilitate anumitor tesuturi din corp si intervenind in realizarea multor functii vitale.
Mineralele se regasesc in apa raurilor, a lacurilor si a oceanelor , in stratul superficial al pamantului si sub acesta.
Radacinile plantelor si arborilor absorb mineralele si le incorporeaza in substantele nutritive pe care le produc (hidrati de carbon, grasimi si proteine).
Degradarea si poluarea solului determina, din ce in ce mai mult, scaderea mineralelor din fructe.
 
FUNCTIILE GENERALE ALE MINERALELOR
*Functia neuromusculara
Mineralele participă la reglarea excitabilitătii sistemului nervos si la realizarea contractiilor musculare.
*Functia de constituire a componentelor vitale ce participa la reglarea reactiilor biochimice
din organismul uman
Mineralele fac parte din structura unor compusi esentiali (printre care hormonii, enzimele, vitaminele si hemoglobina) ce ajuta la reglarea reactiilor chimice din cadrul celulei.
*Functia de reglare acido-bazica
Ajuta la mentinerea reactiilor alcaline, acide sau neutre din cadrul tesuturilor si lichidelor din tesuturi.
*Functia de catalizator al enzimelor
Mineralele accelerează procesul reactiilor biologice care au loc in interiorul celulelor.
*Functia de reglare a echilibrului hidro-electrolitic
Mentine un echilibru constant al compartimentelor extracelulare (intravasculare si intercelulare) si intracelulare din interiorul corpului.
*Functia plastica sau anabolica
Mineralele sunt esentiale pentru formarea oaselor si dintilor.
 
CALCIUL- are o functie vitala pentru dezvoltarea si mentinerea oaselor, proces cunoscut ca osteogeneza, cat si pentru sanatatea dintilor. De asemenea, regleaza contractiile musculare si ritmul cardiac, participa la realizarea functiilor nervoase, intervine in activitatea unor enzime si este necesar pentru coagularea normala a sangelui. Carenta de calciu este in stransa legatura cu osteoporoza si menopauza dereglata.
Calciul se gaseste in lapte, branza, paine, legume. Apa dura este si ea o sursa importanta. Lipsa calciului, asociata cu cea a vitaminei D, duce la rahitism infantil si osteomalacie in cazul adultilor (osteoporoza).
 
FOSFORUL-formele compusilor fosforici reprezinta surse importante de energie in activitatea musculara si formarea tesuturilor. Este constituent al ADN-ului, al ARN-ului, fosfolipidelor si sistemului nervos.
 
MAGNEZIUL-este constituentul principal al celulelor; se gaseste in oase. Este necesar pentru functionarea anumitor enzime. De asemenea, este un activator enzimatic in cadrul sistemelor producătoare de energie. Regleaza activitatea musculara si pe cea nervoasa.
 
SULFUL-component al tuturor tesuturilor din corp (in special al celor ce formeaza parul, cartilajele , unghiile) si al unor compusi organici specifici. Intra in compozitia diferitilor hormoni (insulina) si vitamine (Tiamina si Biotina). Neutralizeaza substantele toxice si ajuta la producerea acizilor biliari. Este important in respiratia celulara.
 
SODIUL-este prezent in cadrul tuturor lichidelor (extracelulare) corpului. Ajuta la mentinerea echilibrului, proportiilor de apa si electroliti, regland balanta hidroelectrolitica necesara excitabilitătii musculare.Este prezent in majoritatea alimentelor.
 
CLORUL-formeaza partea acida a sucului gastric. Ajuta la mentinerea echilibrului electrolitului si participa la procesul de eliminare a toxinelor.
 
POTASIUL-regleaza echilibrul electrolitului si apei, precum si metabolismul celular. Este vital pentru functionarea normala a tuturor celulelor si a lichidului intracelular. Este complementar sodiului in cadrul organismului.
 
OLIGOELEMENTELE
 
FIERUL-face parte din hemoglobina, mioglobina si celulele tisulare. Cea mai mare parte a fierului absorbit de organism ajunge in maduva osoasa si ajuta la producerea eritrocitelor (hematiile sau globulele rosii ). Ca si constituent al hemoglobinei, fierul este necesar pentru transportul oxigenului in corp.
 
CUPRUL-favorizeaza utilizarea fierului in sinteza hemoglobina. Face parte din numeroasele enzime. Participa la transportul de electroni si in general in metabolismul celular. Este necesar pentru absorbtia Vitaminei C.
 
ZINCUL-se gaseste in unele tesuturi (unghii). Ajuta la cicatrizarea ranilor. Intervine in procesele metabolice cum ar fi producerea limfocitelor, sinteza proteica si formarea insulinei. De asemenea, participa la sinteza de ADN.
 
CROMUL-metabolizarea glucozei. Factor aditional al insulinei. Participa la transportul proteinelor. Este util pentru tratamentul diabetului.
 
COBALTUL-element component al vitaminei B12. Contribuie la formarea globulelor rosii si la protejarea nervilor.
 
SELENIUL-exista in vitamina E. Are proprietati antioxidante, similare cu cele ale sulfului.
 
MAGNEZIUL-sintetizator al multor polizaharide, utilizand glucoza, in alcatuirea unor metale si enzime. Activeaza enzimele ce intervin in sinteza acizilor grasi si ajuta organismul sa absoarba vitaminele BI, C si H.
 
MOLIBDENUL-face parte din compozitia enzimelor. Reduce producerea de nitrozamine, ce sunt cunoscuti ca factori chimici ce provoaca ulterior cancerul.
 
FLUORUL-ajuta la intarirea oaselor si a dintilor. Ofera protectie impotriva cariilor dentare.
 
ENZIMELE
Din punctul de vedere al multor autori, enzimele pot fi solutia pentru o viata cat mai lunga. Ceea ce noi numim „proces de imbatranire”, pentru unii cercetatori nu este decat manifestarea deficitului enzimatic din corpurile noastre. Celulele persoanelor tinere contin de 10 ori mai multe enzime decat celulele persoanelor in varsta. Fara enzime, alimentele nu pot fi metabolizate eficient, nu exista nutrienti si atunci apare o deficienta de hranire a celulelor.
 
In general, putem clasifica enzimele in trei grupe:
►enzimele digestive- metabolizeaza alimentele. Proteaza (proteinele), amilaza (amidonul) si lipaza (grăsimile);
 
►enzimele metabolice- sunt prezente in fiecare celula din corp. Ajuta la eliminarea toxinelor din organism si a resturilor ce provin din procesul de metabolizare, ofera energie, repară celulele si lupta impotriva infectiilor.
 
►enzimele alimentare- prezente in alimentele crude. Ajuta la digestie si imbunatatesc functionarea enzimelor metabolice si digestive (distruse dupa metabolizare).
 
Fiecare celula si fiecare tesut are propria sa activitate si suporta transformari biochimice continue, la baza carora stau enzimele ce au capacitatea de a cataliza, facilita si grabi procesele sintetice si analitice. Propriile gene regleaza productia de enzime; astfel, genele si enzimele pot fi considerate ca fiind unitatile fundamentale ale vietii. Din punct de vedere chimic, enzimele sunt formate din carbon (C), hidrogen (H), oxigen (O), nitrogen (Ni) si sulf (S), combinate, avand mereu o structura moleculara bine formata si proprietati catalitice specifice.
 
Importanta lor rezida si din faptul ca putem considera viata ca fiind „un ordin sistematic de enzime funcţionale”. Cand acesta sau sistemul sau functional sunt alterate, fiecare organism sufera ,mai mult sau mai putin, aceasta dereglare fiind cauzata fie de lipsa activitatii enzimatice, fie de excesul ei.
 
Enzimele sunt catalizatori de natura proteica, ce ajuta la realizarea proceselor fiziologice, produse de organismele vii. In consecinta, deficientele functiilor enzimatice creeaza patologii. Enzimele din cadrul sistemelor biologice constituie baza reactiilor diverse si complexe, ce caracterizeaza fenomenele vitale. Fixarea energiei solare si sinteza substanatelor hranitoare depind de enzimele prezente in interiorul plantelor. Animalele, la randul lor, au enzime ce le ofera posibilitatea sa extraga elementele necesare din alimentatie; functiile metabolice interne si cele ale vietii de relatie, cum sunt locomotia, excitabilitatea, iritabilitatea, diviziunea celulara, reproducerea, etc. se datoreaza actiunii nenumăratelor enzime, responsabile de reactiile ce se produc in conditii favorabile individului, fara eliberarea brusca a energiei la anumite temperaturi, nivele ale pH-ului, concentratii de sare, etc.; practic, ele sunt mentinute la un nivel constant.
 
 
AMINOACIZII
Sunt substante cristaline, avand aproape mereu un gust dulce; ca proprietate caracteristica putem mentiona caracterul acid pe care il au si activitatea optica.; din punct de vedere chimic sunt acizi carboxilici ce au cel putin un grup amino in fiecare molecula; 20 de aminoacizi diferiti sunt elementele esentiale ce intra in alcatuirea proteinelor. Pe langa acestia, se mai cunosc si altii ce intra in componenta peretelui celular. Plantele pot sintetiza toti aminoacizii in timp ce omul poate sintetiza numai 16, din cauza faptului ca acesta sintetizeaza recicland celulele moarte din cadrul intestinului si catabolizeaza proteinele in cadrul propriului corp.
 
Aminoacizii sunt unitatile elementare constituente ale moleculelor denumite Proteine. Mai mult, in mod elementar, sunt “pietrele de temelie” pe care organismul reconstituie permanent proteinele specifice consumate pentru a ne mentine in viata. Proteinele reprezinta cei mai numerosi compusi nitrogenati din cadrul organismului, fiind de asemenea esentiali vietii. De fapt, datorita numarului mare si structurii pe care o au, proteinele indeplinesc functii diverse, participand in cadrul tuturor proceselor biologice si constituind structuri fundamentale ale organismelor vii. In acest mod, ele actioneaza accelerand reactiile chimice care, in alt mod, nu s-ar putea produce in timpul necesar (enzime), transportand substanţe (cum este hemoglobina din cadrul sangelui, care transporta oxigenul catre tesuturi), indeplinind functii structurale (ca si cheratina din par), servind ca rezerve ( albumina din ou).
 
Alimentele pe care le ingerăm ne ofera proteine. Dar aceste proteine nu se absorb normal decat daca in locul descompunerii lor (hidroliza), cauzata de procesul digestiv, ar traversa peretele intestinal sub forma aminoacizilor si ar forma lanturi peptidice scurte, in cadrul asa numitei “circulatii entero hepatice”. Initial, aceste substante sunt incorporate in sange si de aici sunt duse la tesuturile ce au nevoie de ele pentru formarea proteinelor, consumate in cadrul ciclului vital.
 
Se cunoste faptul ca, din 20 de aminoacizi proteici cunoscuti, doar 8 sunt indispensabili (sau esentiali) vietii umane iar 2 par a fi “semi indispenabili”. Acesti 10 aminoacizi trebuie să fie adusi in organism, in cadrul alimentatiei zilnice si cu mai mare atentie atunci cand organismul are o nevoie mai mare: cazuri de disfunctie si boala. Cei mai problematici aminoacizi esentiali sunt triptanul, lizina si metionina.
 
Este tipica lipsa lor in cadrul populatiilor pentru care cerealele sau cartofii reprezinta baza alimentara.
Deficitul de aminoacizi esentiali ii afecteaza mai mult pe copii decat pe adulti. Trebuie sa mentionam faptul ca lipsa unuia dintre ei (aminoacizi esentiali) duce la imposibilitatea sintetizarii proteinelor in care sunt necesari acesti aminoacizi. Acest lucru poate duce la aparitia diferitelor tipuri de subnutritie, datorita carora aminoacizii sunt limitati.

 

Mod de administrare: În prima zi se administrează o picătură de 3 ori/zi dizolvată într- un pahar cu apă. Se creşte doza cu câte o picătură, o dată la 2 zile, până când se ajunge la 3 x 8 picături/zi. A se agita înainte de folosire.

 

Pentru rezultate semnificative se recomandă o cură de cel puţin 4 luni/an cu Oxigenare Celulară.

 

Compoziție (g/kg):

apă purificată,

clorură de sodiu - 50,

clorură de potasiu - 13,

clorură de magneziu - 8,

acid fosforic - 1,

sulfat de magneziu - 8,

carbonat de calciu - 1,

acid citric - 50,

acid L-aspartic - 0,15,

acid L-glutamic - 0,15,

L-alanină - 0,15,

L-arginină - 0,15,

L-cisteină - 0,15,

L-fenilalanină - 0,15,

L-glicină - 0,15,

L-izoleucină - 0,15,

L-histidină - 0,15,

L-lizină - 0,15,

L-metionină - 0,15,

L-prolină - 0,15,

L-serină - 0,15,

L-treonină - 0,15,

L-triptofan - 0,15,

L-tirozină - 0,15,

L-valină - 0,15,

maltodextrină fermentată de Aspergillus - 0,15,

extract uscat de Fucus vesiculosus, cu 0,05% iod - 0,15.

Telekom 0767297357, Orange 0752152616 - Comenzi telefonice
Luni - Sâmbătă, 09:00 - 19:00

 


Detalii produs


Categorie: ACTIUNE ANTITUMORALA


comments powered by Disqus
  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?





  

  
  


  

Marturiile clientilor

 

Locuiesc in Italia si in urma cu 3 luni am urmarit o emisiune cu doamna doctor Mihaela Olaru care vorbea despre prevenirea si tratarea chisturilor...

Luiza - 40 ani

Vezi mai multe marturii