Poze Leveluk K8 – Ionizeaza, Alcalinizeaza, Filtreaza Apa

 
 
Pin It


Leveluk K8 – Ionizeaza, Alcalinizeaza, Filtreaza Apa

Pret: 19.597 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA

Posibilitate de Achizitionare in Rate!

PRET DE DEPOZIT! Comenzile plasate pe mihaelaolaru.ro sunt expediate direct din depozitul producatorului - FARA ADAOS COMERCIAL!

.

-8 electrozi din titan pur placati integral cu platina

-Apa alcalina pentru baut/gatit pH 8.5 – 9 – 9.5

-Apa plata filtrata pentru baut/gatit pH 7

-Apa de frumusete pentru ingrijire, gatit pH 5.5

-Apa puternic acida (apa dezinfectant) pentru curatare, pH 2.5

-Apa puternic alcalina (apa detergent) pentru spalarea hainelor, fructelor si legumelor, pH 11.5

-5 ani garantie. Durata de viata 15-20 ani.

-Plata se face integral, la livrare, catre curier sau OP, sau in rate.

-Costurile legate de transport si asigurarea pachetului sunt suportate de noi.

-Livram ionizatoare apa Kangen oriunde in lume.

-Produsele noastre sunt originale, atat partile componente, cat si asamblarea.

.
La asiatici cifra 8 semnifica bogatia, norocul, prosperitatea. Nu intamplator data 08.08.2008 orele 08:08 a fost aleasa pentru debutul Jocurilor Olimpice de vara din 2008.

Intr-adevar, Leveluk K8 este un ionizator de apa norocos: 8 electrozi, 8 limbi internationale, 8 adaptoare pentru priza, 8 adaptoare pentru robinet, 8 sisteme de alarma.

.

Istetul K8!


Memorare si salvare a setarilor
Functie care salveaza setarile chiar si dupa inchiderea ionizatorului, afisandu-le pe ecranul de repaos.
Sisteme de siguranta
Pot detecta posibilele neadecvari in timpul utilizarii transmitand instantaneu informatii „creierului” aparatului (un microcalculator). Acesta va va informa, vocal si prin afisare pe ecran LCD, oferindu-va asistenta tehnica in timp real.
Senzori speciali
Instructiuni tehnice afisate pe ecran, cronometru pentru curatare, posibilitatea ajustarii pH ului, notificari prealabile a sesiunilor de curatare automata si schimbarii filtrului.

.
Robustul K8!


8 placi de electroliza avand in compozitie titan pur de grad medical, acoperite in intregime (compact, fara gauri/ochiuri) cu platina.
Camera de electroliza din platina.
Proces de electroliza imbunatatit, electroliza se face uniform, pe toata suprafata placilor.

.
Curatul, mereu proaspatul K8!


Alaturi de sistemul inteligent de curatare automata a placilor si camerei de electroliza, ionizatorul de apa Leveluk K8 este prevazut cu setarea automata a filtrului care te va anunta printr-o voce placuta si afisaj pe ecranul lcd cand e momentul schimbarii filtrului.

.

Vorbaretul K8!


Cu el comunici usor! Suport imbunatatit incuzand mai multe limbi de circulatie internationala. Expert in comunicare, ionizatorul de apa Leveluk K8 are un sistem avansat de asistare tehnica prin comunicare in 8 limbi internationale. O voce feminina te va ghida, te va insoti pas cu pas. La fiecare atingere iti va transmite informatii, precizari, confirmari.

.

Atragatorul K8!


Partea frontala este expresiva datorita blocului optic al panoului de comanda tactil, cu elemente cromate pronuntate. Noua interfata permite un control simplu si rapid, de o perfecta acuratete.

.

Specialistul K8!


Usor de instalat. Nefiind nevoie de ajutor specializat, japonezii au simplificat procedeul greoi al instalarii intr-o joaca. In 10 minute oricine poate deveni un instalator priceput, urmand cativa pasi simpli. Inlocuirea filtrului cat se poate de simplu. Indicator de folosire a filtrului in timp real. Pe langa mesajul vocal, afisajul lcd va notifica prin mesaj vizual (“Replace filter”).

Functie de auto – diagnoza. Ionizatorul de apa Leveluk K8 se poate autodiagnostica, transmitandu-va mesaje de atentionare, notificari prealabile a unor reglaje de care e nevoie pentru functionare in parametri optimi.

Functie de reglare a nivelului de ph. Puteti ajusta nivelul Ph ului daca acesta se afla inafara celui dorit. Selectati butonul “Setari” de pe ecran si atingeti butonul “Ph” de pe ecran.Reducerea nivelului de ph se face apasand butonul minus “-” iar cresterea nivelului se face apasand butonul “+”.

.

Universalul K8!


Un ionizator de apa Leveluk K8 e conceput pentru lumea larga! Echipat cu 8 tipuri de stechere ceea ce inseamna ca poate fi folosit de catre utilizatorii din lumea intreaga, indiferent de nivelul scazut ori ridicat de volti, intrucat sistemul de alimentare electrica variaza in functie de tara de utilizare.

Ionizatorul de apa Leveluk K8 ofera tehnologie japoneza de ultima ora, un model conceput diferit, pe linia „downsize” – macrotehnica in microvolum.

Unii au simtul umorului, altii simtul responsabilitatii dar japonezii au, cu siguranta, simtul tehnologiei. Ionizatorul de apa Leveluk K8 nu se desprinde de valorile producatorului japonez si continua traditia cu care ne-a obisnuit ionizatorul de apa Leveluk SD 501. Mai avansat din punct de vedere tehnic, ionizatorul de apa Leveluk K8 se anunta modelul care va impune standarde in tehnologia ionizatoarelor de apa.

Produs autorizat de catre Asociatia Japoneza de prevenire a bolilor geriatrice si omologat ca aparat medical. Aprobat ca si echipament medical de catre Ministerul Muncii si al Protectiei Sociale din Japonia 21600BZZ00376000. Ionizatoarele de apa ale companiei japoneze Enagic se gasesc in marea majoritate a spitalelor din Japonia.

.

„Aciditatea este moarte, alcalinitatea este viata.”


Corpul uman contine 65 – 70 % apa.De exemplu, o persoana cu greutate de 100 Kg contine 65 – 70 litri de apa. Daca acest om consuma zilnic numai un litru de apa, pentru a schimba o data integral aceasta cantitate are nevoie de 70 de zile. Normal acest om ar trebui sa consume minim 3 L de apa zilnic ca sa curete corpul de toxinele si grasimile acide, care s-au acumulat de-a lungul anilor din hrana si din aerul respirat.


Apa alcalina ajuta la dizolvarea si eliminarea depunerilor acide acumulate in corp.


Trebuie sa consumam si apa alcalina pentru curatirea stomacului si a colonului, de depuneri cu grasimi toxice. Ajuta eficient mai intai la neutralizarea acizilor grasi si la curatirea corpului (de acizii grasi) acumulati in zona stomacului (la barbati) ori a soldurilor (la femei).  In aceste zone exista o circulatie foarte proasta a sangelui de aceea este nevoie de un timp indelungat de consum al apei alcaline pentru ca acestea sa poata fi eliminate.


Cata apa alcalina  trebuie sa consumam ? Pentru reducerea treptata a acumularilor de deseuri acide produse de-a lungul anilor este indicat a se consuma 1,5-2 L in functie de dorintele si de nevoile fiecaruia. Aceasta cantitate poate fi ins? modificata de la caz la caz, fiecare trebuie sa-si stabileasca cantitatea optima. Sunt cazuri rare cand apa alcalina neutralizeaza si elimina brusc o cantitate mare de depuneri, iar aceasta cauzeaza diaree. In acest caz, nu trebuie intrerupt consumul de ap alcalina, din contra, trebuie continuat. Dupa maxim 24 ore scaunul va reveni la normal.


Apa alcalina (si chiar apa in general) nu trebuie bauta decat cel mai devreme la o jumatate de ora dupa masa, datorita faptului ca sucurile digestive din stomac sunt foarte acide fiind necesare pentru buna digestie a hranei ingerate.DE CE SA BEM APA ALCALINA?


Ce este o apa  alcalina?


Aciditatea sau alcalinitatea unei substante este masurata prin pH, pe o scara logaritmica de la 1 la 14. Pe aceasta scara de la 1 pana la 7, orice substanta masurata este acida. De la 7 pana la 14 este alcalina, iar valoarea de 7 este neutra.


Termenul de pH reprezinta o prescurtare a expresiei din engleza, care inseamna puterea hidrogenului (power of Hydrogen). Daca in apa exista mai multi ioni de Hidrogen H+ decat ioni de hidroxil OH-, inseamna ca apa este acida, invers, daca in apa exista mai putin ioni de Hidrogen H+, decat ioni de Hidroxil OH- inseamna ca apa este alcalina.  Cand sunt egali apa este neutra.


Apa Kangen este o apa alcalina si antioxidanta. Puterea antioxidanta a apei se masoara cu ajutorul ORP-ului (potentialul de oxido-reducere). Cu cat acesta este mai mic (negativ), cu atat apa este mai puternic antioxidanta, in timp ce un ORP pozitiv indica o apa oxidanta. Apa Kangen alcalina are un ORP de -300 pana la -800.


Toxinele se acumlueaza in corp ca urmare a unei diete nesanatoase, poluarii sau stresului. Cea mai buna metoda de a detoxifia organismul este cu ajutorul antioxidantilor, si asa cum am aratat Apa Kangen este unul dintre acestia. Pe langa consumul de legume si fructe, apa alcalina este asadar o sursa foarte convenabila de potential antioxidant.


Odata cu detoxifierea, organismul se revigoreaza, creste energia fizica si psihica si se instaureaza o sanatate trainica. Durerile dispar, sistemul imunitar se intareste si creste capacitatea de digestie si de absortie a nutrientilor benefici.


Apa Kangen


Beneficiile apei alcaline antioxidante:


– antioxidanta, lupta impotriva distrugerii si imbatranirii celulare


– detoxifianta, elimina toxinele nesanatoase din corp


– energizanta, mai multa energie fara calorii suplimentare


– reduce durerile osoase sau musculare


– ajuta la scaderea in greutate


– stimuleaza sistemul imunitar


– imbunatateste digestia


– asigura o odihna sanatoasa si placuta


– hidrateaza pana la nivel de celula


– are un gust placut si purApa Kangen are urmatoarele proprietati, ce o fac unica in lume:


-Antioxidanta (previne inbatrinirea tesuturilor)


-Alcalina (elimina toxicitatea si aciditatea din organism)


-Structura fina (max 6 molecule, cand o bem ne hidrateaza pina la nivel de celula). In mod normal apa are structura moleculara formata din min 15-20 molecule sau chiar pina la 100 molecule, functie de calitatea si puritatea ei la origine.


-Este foarte bogata in Oxigen Activ (APA VIE). Ionul negativ (OH) anihileaza radicalii liberi din organism (produsi de aciditate) si, datorita prezentei oxigenului activ, creierul se oxigeneaza in maxim 10 secunde (cu oxigen de cea mai buna calitate). Acelasi oxigen este preluat de sistemul sangvin (cel mai important sistem al organismului) si este dus la vasele de singe, pe care le curata. Totodata curata inima si toate filtrele organismului (plamini, ficat, fiere, rinichi)


Apa Kangen Puternic Alcalina (pH 11.5):

Nu se bea (decit in cantitati mici, de exemplu atunci cind suntem constipati). Datorita continutului mare de Oxigen Activ are proprietatile unui detergent, spala rufele fara alt adaos (chimicale zero), scoate petele mai dificile, emulsioneaza uleiul si grasimile. Scoate chimicalele si pesticidele din alimente.


Apa Alcalina Kangen® (pH 8.5-9.5):

Datorita calitatilor ei (antioxidanta, alcalina si restructurata) aceasta apa este cea mai apropiata de apa pura care exista la inceputurile omenirii. Fiind perfect echilibrata si in armonie cu organismul, este ideala pentru consum curent, gatit, pregatirea alimentelor, curatire, ceai, cafea, apa pentru animale etc.


Apa Neutra (plata) (pH 7.0):

Este o apa foarte bine filtrata, delicioasa, fara impuritati. Se recomanda a se consuma in timpul meselor (de catre acele personae care nu pot renunta la acest obicei nesanatos) sau pentru luarea medicamentelor alopate.


Apa de Frumusete (pH 6.0):

Nu se bea. Este ideala pentru intretinerea pielii, este cel mai bun balsam de par si after shave ptr barbati. Este un agent de curatire foarte bun (spalam pe jos, geamurile etc). O folosim la gatit (spaghete si fasole). Daca o aplicam peste alimente le mentinem prospetimea. Ne protejeaza de razele solare la plaja.


Apa Puternic Acida (pH 2.5):

Nu se bea. Este cel mai puternic dezinfectant pentru ca, sub pH 3.0 nici un virus, nici un microb, nici o bacteria nu rezista. O folosim la tratarea afectiunilor externe (trateaza acneea, dermatita, psoriazisul), la dezinfectare si curatenie sanitara.


Corpul se protejeaza de deshidratare cu ajutorul colesterolului. Membrana se imbraca intr-o pelicula protectoare, ca o crema, care impiedica uscarea. Ce este aceasta pelicula? Surpriza. Este colesterol. Corpul nostru se protejeaza de deshidratare cu ajutorul colesterolului. Studiile efectuate au aratat ca, in 90 la suta din cazuri, colesterolul scade in 21 de zile de baut apa corect, ceea ce inseamna ca in 90 la suta din cazuri colesterolul este crescut din cauza deshidratarii.


Ce se intimpla la nivelul sistemului digestiv daca nu bem apa inainte de masa (o cana, cu o jumatate de ora inainte de masa – nu trebuie sa bem apa in timpul mesei)?. Corpul nostru are nevoie de singe pentru a efectua procesul digestiv, iar singele este compus 80 la suta din apa. Singele trebuie sa absoarba tot soiul de componente vitale pentru sanatatea sa.


Iata citeva din afectiunile la care apa kangen a dat rezultate:


Tensiune arteriala – se stabilizeaza cam in 10 zile si ramane stabila;


Corpul se detoxifica – in max 4 saptamini;


Afectiuni renale, pietre la rinichi – se rezolva in citeva zile, max 2-3 saptamini;


Diferite forme de cancer – efectele sunt benefice in toate cazurile ptr ca se alcalinizeaza organismul (si sistemul sangvin). In prima faza se stopeaza evolutia tumorala si urmeaza regresia, pina la vindecare definitiva;


Circulatia singelui – se regleaza in max 1-2 luni;


Infectii in git – durerea dispare in citeva minute si infectia in 12-24 ore (cu apa superacida, pH 2.5);


Capatam energie, ne revine pofta de viata.


Se pierde in greutate- cca 3-4 kg pe luna;


Arsuri – se vindeca in citeva zile – daca aplicam apa de frumusete, pH 6.0


Artrita – durerile dispar in citeva saptamini;


Ne detoxifiem foarte rapid – toate lumea va observa, dupa 2-3 zile, ca, urina se decoloreza si nu mai miroase, transpiratia nu mai miroase – acesta este procesul de detoxifiere;


Matreata, caderea parului – se rezolva in 1-2 saptamini cu apa kangen;


Afectiuni externe (cosuri, acne, ciuperci, alergii, negi, pete de batrinete etc) – dispar in 1-4 saptamini;


Afectiuni ale ficatului – dispar dupa 1-2 luni de baut apa kangen;


Dureri de cap, migrene – efectul este aproape instantaneu, daca se beau citeva pahare de apa kangen;


Imunitate scazuta – se regleaza in citeva saptamini;


Dermatite, dermatoze – se vindeca definiv in citeva saptamini;


Dureri de dinti, gingie inflamata – se rezolva in citeva minute, cu apa superacida, pH 2.5;


Imunitate scazuta – se regleaza in citeva saptamini;


Colesterol – scade cu pana la 100 de puncte in 6-8 saptamini;


Dureri musculare – daca bem apa kangen nu mai facem febra musculara;


Diabet, chiar si cel insulino-dependent – glicemia vine in limite normale in 4-8 saptamini.


Dureri de cap, migrene – efectul este aproape instantaneu, daca se beau citeva pahare de apa kangen;


Cangrena diabetica – se inchid ranile in 2-4 saptamini (se evita operatia)


Probleme de depresie, anxietate, insomnii – se regleaza in max 8 saptamini;


Afectiuni ale sistemului sangvin, artroza, artrita – se regleaza in 4-8 saptamini;


Creste capacitatea de efort cu min 20-30%; Ne odihnim foarte bine;


Boala LYME, data de muscatura de capusa – avem deja un caz rezolvat si un al doilea unde bacteria a disparut din analizele de singe. Alte 4 persoane urmeaza terapia si se vad rezultate pozitive;


Guta – in citeva saptamini uitam de durere si indispozitie si putem minca orice;


Psoriazis – pina si cele mai grave forme se vor vindeca, DEFINITIV, in max 2 luni;Nu va lasati pacaliti de apele imbuteliate care au pretentia ca alcalinizeaza organismul – ELE NU FAC ASTA!


Aceste ape imbuteliate de pe piata nu sunt nimic altceva decit APE MOARTE care au agenti chimici de alcalinizare adaugati, precum: Bicarbonat de Sodiu, Bicarbonat de Potasiu, Citrat de Potasiu. Desi aditivii respectivi fac ca singele sa arate un pH alcalin, apa nu are nici o putere de neutralizare a aciditatii acumulate la nivel celular pentru ca nu contine ioni HYDROXYL.


HIDRATARE DE 6 ORI MAI BUNA

Cu apa alcalina ionizata re‐hidratezi organismul in mod natural si corect. Corpul tau va fi de pana la sase ori mai hidratat bind acesta apa, comparativ cu situatiile cind bei apa imbuteliata (apa moarta). Hidratarea ajuta la functionarea normala a organismului si la cresterea energiei acestuia cu cel putin 30%.


SLABESTI IN MOD NATURAL

Prin consumul de apa alcalina ionizata pierzi in greutate, in mod natural. Datorita structurii fine (maxim 6 molecule) inbunatateste metabolismul si ajuta la slabit. Stiai ca grasimea in exces reperezinta, de fapt, rezidurile acide, pe care organismul nu le poate elimina?


DETOXIFIERE

Apa alcalina ionizata este un agent anti‐imbatranire si ajuta sa ai o piele sanatoasa. Hidratarea eficienta ajuta ca pielea sa arate sanatoasa si frumoasa iar, in plus, detoxifica organismul mai usor. Exista mai multe proprietati anti‐imbatranire in apa alcalina cum ar fi antioxidanti, oxigen, minerale alcaline, ca si structura apei in sine.


MAI MULT OXIGEN

Vei inunda, efectiv, corpul cu oxygen atunci cand bei apa alcalina! Sucurile verzi si apa alcalina, sunt cel mai bun mod de a face acest lucru. Apa alcalina ionizata are oxigen suplimentar ‐ un atom de oxygen pentru fiecare atom de hidrogen (OH‐), in timp ce apa obisnuita are doi atomi de hidrogen (H2O) – mai mult hydrogen, deci mult mai acida.


SANATATE MAI BUNA SI CLARITATEA MINTII

Bautorii de apa alcalina ionizata, raporteaza ca au o mai mare claritate a minții si mai multa energie, din cauza oxigenului suplimentar din aceasta apa. Consumul de apa alcalina ionizata, nu este o scuza pentru a continua sa mananci intr‐ un mod nesanatos sau de a evita asistența medicala, dar este un pas important pentru sanatatea naturala a organismului tau. Structura fina a apei alcaline , susține si ajuta capacitatea organismului de a se vindeca, mentinind un pH alcalin in organism. Apa alcalina nu poate fi imbuteliata, deoarece isi pierde rapid sarcina negativa, intr‐o perioada de cateva zile.


Apa este esenta vietii, dar este adesea trecuta cu vederea. Este critic nu numai sa bei apa, ci sa bei apa potrivita; afla cum sa faci alegerea potrivita consumand apa Enagic care poate schimba cu adevarat viata ta cu un sistem ce produce Apa Alcalina Ionizata / Apa Kangen.


Cuvantul „Kangen” provine din limba japoneza si inseamna „intoarcerea la origine”, adica intoarcerea la stadiul in care apa se gasea in natura inainte ca pamantul sa fie poluat! APA KANGEN este alcalina, ionizata, antioxidanta, restructurata, bogata in hidrogen activ, puternica pentru viata. APA KANGEN implica intoarcerea la stadiul tineretii.


Formula moleculara a apei KANGEN este H+OH, ceea ce inseamna ca APA KANGEN este apa vie. APA KANGEN spala toxinele si neutralizeaza acizii din corp. APA KANGEN este un puternic antioxidant, poate mai puternic decat vitaminele, deoarece contine hidrogen activ care produce cantitati mari de electroni in corpul nostru.


Ca fiinte umane, starea noastra naturala este una alcalina. Atunci cand o femeie este insarcinata ea transmite minerale alcaline catre copil. Apa Kangen in timpul sarcinii este una dintre cele bune metode de mentinere a sanatatii pentru copil mai ales atunci cand aceasta este combinata cu un stil de viata sanatos.


Medicii japonezi, dupa 50 de ani de cercetari si experimente, cred ca prin consumul zilnic de apa alcalina Kangen, mediul intern poate fi alcalinizat, iar procesul de eliminare a toxinelor acide ajutat, indepartand astfel radacina bolii. Astfel, acestia au obtinut rezultate extraordinare in tratarea cancerului, diabetului, artritei, a bolilor de rinichi, de inima si vezica urinara folosind apa alcalina. Privind astfel lucrurile, exista o singura boala (hiperaciditatea) si un singur tratament (restaurarea alcalinitatii). Aciditatea la nivelul diferitelor tesuturi ale organismului se manifesta prin diferite seturi de simptome, pe care stiinta medicala clasica le-a denumit boli.


Apa kangen este recunoscuta ca un „dispozitiv medical”, iar din anul 1960 este folosita in spitale si este oficial recomandata de catre Ministerul Sanatatii din Japonia (certificate disponibile). Dupa Asia, Australia, Africa de Sud si Statele Unite, apa kangen ajunge si in Europa.


In spitalele japoneze se consuma apa Kangen si se face trimitere la pacienţii care fac obiectul chimioterapiei, pentru a consolida sistemul lor imunitar, iar studiile stiinţifice arata ca se pot preveni, de asemenea, atacuri de inima si accident vascular cerebral.

.

.


Orange 0752 152 616 - Comenzi telefonice
Luni-Duminica, 09:00-19:00

 


Detalii produs


Categorie: IONIZATOARE APA

Producator: KANGEN


  
  
  

Marturiile clientilor

 

Locuiesc in Italia si in urma cu 3 luni am urmarit o emisiune cu doamna doctor Mihaela Olaru care vorbea despre prevenirea si tratarea chisturilor...

Luiza - 40 ani

Vezi mai multe marturii
 
  
  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Oferte speciale