Telekom 0767297357, Orange 0752152616  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Graviola Juice - 500ml

Graviola Juice - 500ml

Pret: 148 RON

Disponibil in stoc

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Produsul este ambalat în sticle de 500 ml, este obținut 100 % din fruct pur de graviola fără semințe, decojit. Nu are adaos de apă fiind foarte gros, aproape ca un piure. Produsul este pasteurizat și nu conține conservanți.

Ce este Graviola?

Graviola (Annona Muricata): plantă nativă din pădurile tropicale Amazoniene. Graviola este un copac veșnic verde. Acesta produce un fruct lung, cu țepi, de culoare verde. Graviola în Brazilia, guanabana în limba spaniolă și neinspirat “Soursop” în engleză. Fructul este foarte mare și are miezul dulce-acrisor de culoare albă. Miezul alb se poate consuma ca atare sau poate fi folosit pentru a face băuturi. Pe langa faptul că este un remediu pentru cancer, Graviola este un agent antimicrobian cu spectru larg atât în infecții bacteriene cât și fungice. Este eficient împotriva paraziților interni și a viermilor, scade tensiunea arterială și este utilizat pentru stări depresive, stres sau regenerarea celulor nervoase.  

Cum acționează Graviola în tratarea cancerului?

Unul dintre cei mai mari producători de medicamente din America a efectuat experimente timp de douăzeci de ani. Testele au relevat că substanțele active din Graviola identifică și distrug celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar și cancer pancreatic. Substanțele active s-au dovedit a fi de până la 10.000 de ori mai puternice în încetinirea creșterii celulelor canceroase decât Adriamycin, un medicament frecvent utilizat în chimioterapie! Mai mult, spre deosebire de chimioterapie, compusul extras din arborele de Graviola distruge selectiv numai celulele canceroase, fără a afecta celulele sănătoase! Mecanismul de acțiune al fructului se realizează prin blocarea producției de ATP (adenozintrifosfat) a celulelor canceroase astfel încât  se reduce voltajul celulei și în final apare apoptoza (moartea celulelor canceroase).

Mai simplu spus, celula canceroasă este deconectată de la sursa de energie și neavând cum să supraviețuiască moare.

Proprietăți și acțiuni ale sucului de GRAVIOLA:

antibacterian, antihelmintic, anticancerigen, anticonvulsiv, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant cardiac, citotoxic, febrifug, hipotensiv, insecticid, sedativ, stimulent digestiv, vasodilatator, vermifug.

Efectele benefice ale extractului pur de Graviola sunt multiple:

• inhibă virusul de hepatită B,C și cancerul hepatic;

• inhibă creșterea celulelor tumorale;

• activitate citostatică la celulele de cancer;

• activitate antibacterială;

• activitate antivirală cu efect la Herpes simplex;

• activitate antidepresivă;

• activitate antiparazitară;

• calmează durerile;

• activitate anti-malarie.

Produsul este ambalat in sticle de 500 ml obtinut 100 % din fruct pur de graviola fara seminte, decojit. Nu are adaos de apa fiind foarte gros, aproape ca un piure. Produs pasteurizat, nu contine conservanti.

 

Recomandări cu privire la modul de utilizare

Foarte important:

Se recomandă consumul produsului doar după masă, diluat cu 150 - 200 ml de apă.

Mod de consum:

- ziua 1 :

- dimineaţa : 20 ml

- prânz : 20 ml

- ziua 2, 3, 4, 5, 6:

- dimineaţa : 30 ml

- prânz : 30 ml

- seara : 30 ml

Odată ce deschideţi sticla, păstraţi-o la frigider şi consumaţi-o de preferat în termen de maxim 6 zile.

Telekom 0767297357, Orange 0752152616 - Comenzi telefonice

 


Detalii produs


Categorie: Tratamente Cancer

Producator: Blue Diamond