Telekom 0767297357, Orange 0752152616  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Graviola - 470ml

   
 
Pin It


Graviola - 470ml

Pret: 120 RON

Disponibil in stoc

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Puteti primi recomandari legate de tratament si de nutritie in urma unei consultatii telefonice cu doamna doctor Mihaela Olaru!

Citostatic (Anti-Cancerigen Superior), Anti-Diabetic, Inhiba virusul Hepatitei B si C, Analgezic (Anti-Durere), Anti-Bacterian, Anti-Helmintic, Anti-Convulsivant, Anti-Depresiv, Anti-Fungic, Anti-Microbian...

.

Contine 100% Graviola

.

Graviola este fructul copacului Annona Muricata, din familia foioaselor care face parte din cele 60 de specii din genul Annona. Este un copac nativ din: Columbia, Brazilia, Peru, Ecuador, Venezuela si Puerto Rico dar creste si in Mexic, Cuba, America Centrala, Caraibe si America de nord si de sud, Africa, Nigeria de est, Filipine, Asia de sud si Pacific. Annona Muricata este impodobit cu flori galbene ce au un miros placut in special dimineata si frunze vesnic verzi.


Fructele de Graviola (Portugalia, Brazilia), care mai sunt cunoscute si sub numele de Shawshopu in (Igbo si Est Nigeria), Mang cầu Xiêm (Vietnam), Coração de Boi (Mozambic), Evo (Ghana), Ekitafeeli (Uganda), Stafeli (Swahili), Guanábana (Spania), Graviolo (Esperanto), Corossol (Franceza) , Cœur de Boeuf (Republica Democratica Congo), Kowosòl (Haitiana), Pawpaw Brazilian (Filipineza), etc., pot cantari cateodata chiar mai mult de 7 kg si sunt adesea acoperite cu spini moi maleabili.
De obicei, fructele sunt luate din copac atunci cand ajung la maturitate si sunt lasate sa se coaca intr-un colt intunecat fiind consumate doar atunci cand sunt complet coapte.


Fructul Graviola consta dintr-o pulpa comestibila de culoare alba, fibre si un miez cu seminte negre. Aroma sa variaza de la picant la foarte dulce.
In Mexic, Columbia, Venezuela, si Harar (Etiopia), este un fruct comun, de multe ori folosit pentru desert ca singur ingredient, ca suc proaspat sau pentru a face nectar de fructe, piureuri, sucuri de fructe, bomboane, serbeturi, inghetata, etc.
Gustul sau a fost descris ca o combinatie de capsuni si ananas cu arome de citrice acre contrastate cu un gust cremos ce aminteste de nuca de cocos sau de banane.


Graviola este o sursa naturala bogata de vitamina C, vitaminele din complexul B, fibre dietetice si alte 82 de substante Acetogenine diferite (in 10 tipuri distincte) care ofera un sprijin puternic in chimioterapie.
Fiecare parte a arborelui este utilizata ca un medicament. In mod traditional, semintele zdrobite sau un ceai din frunze este folosit pentru a ucide plosnitele si paduchii de cap. Sucul de fructe este utilizat pentru a trata balonarea. Un decoct facut din piure de fructe necoapte este un remediu traditional pentru febra si dizenterie, in conformitate cu Universitatea PURDUE din USA.

.

Studii Graviola
Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din America a efectuat experimente timp de 20 ani. Substantele active din Graviola indentifica si distrug celulele maligne in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar si pancreatic.


Inca din 1940 Graviola a inceput sa fie cercetata sistematic. Trei studii diferite au certificat actiunea antitumorala a Graviolei (1990). Substantele acetogenine din planta sunt raspunzatoare pentru aceste calitati.


In 1997 universitatea PURDUE din USA a facut public un amplu studiu care certifica aceleasi calitati anticancerigene. Se pare ca acetogeninul blocheaza sursele de energie ale celulelor cancerigene (blocheaza ATP-ul), distrugandu-le astfel. Este cunoscut ca celulele cancerigene au nevoie de foarte multa energie. Astfel, lipsite de energia necesara, celulele cancerigene mor. Tot cercetatorii de la Universitatea PURDUE au aratat ca din 14 tipuri de acetogene, 13 sunt mai eficace contra cancerului de san decat medicamentele standard administrate in aceasta afectiune (Adriamycin, Vincristine si Vinblastine).


Patru studii din 1998 au certificat din nou actiunile antitumorale, antivirale si anticancerigene. Din grupul acetogeninelor, substanta cea mai importanta este annonaceous. In trei studii independente s-a constatat ca acetogenii au remarcabile calitati de a bloca procesele enzimatice care au loc in membrana celulelor cancerigene. Aceasta substanta este otravitoare doar pentru celulele cancerigene, nu si pentru cele sanatoase.


Un studiu efectuat in 1999 a arata ca Annoglacynele A si B, o selectie de fitochimicale din Acetogenine, au avut efect de 1.000 pana la 10.000 de ori mai puternic decat Adriamycina, in cancerul de san MCF-7 si foarte eficient in cancerul pancreatic Faza a 2-a.


In 2002 s-a demonstrat efectul puternic citotoxic al Acetogeninelor in cancerul hepatic.
Un studiu interesant a avut loc in 2002 in Japonia (in vitro), in care soarecii carora li s-a provocat cancer de plaman au fost impartiti in trei grupe: fara medicatie, cu medicatie standard (adriamycin), si cu acetogenin din Graviola. Dupa 2 saptamani doar soarecii din grupa Graviolei erau inca cu totii in viata, iar tumorile erau cu 57,9% reduse, in comparatie cu grupa fara medicatie (4 din 5 soareci erau morti) sau din cea cu terapie standard (tumorile reduse cu 54,6%, dar jumatate din animale erau deja moarte, ne mai vorbind de gravele efecte secundare).


In 2010, agentia de siguranta alimentara franceza (Agence Française de Sécurité Sanitaire des Aliments) a concluzionat ca, pe baza rezultatelor de cercetare disponibile, "Nu este posibil sa se confirme legatura dintre cazurile sindromului atipic Parkinson si consumul de Graviola".


In 2011, revista “Nutritie si Cancer” a prezentat o cercetare promitatoare asupra fructului de graviola si a cancerului mamar. Cercetatorii au descoperit ca extractul de graviola (GFE) suprima asa-numita exprimare a oncogenei (sau gena care cauzeaza cancerul) in cadrul celulei cancerului mamar.


In ultimele studii efectuate s-a demonstrat ca multe celule canceroase care dezvolta rezistenta la chimioterapia clasica cu medicamente de sinteza, sunt atacate si distruse complet de agentii fitochimici din Graviola.
In prezent o intreaga serie de plante din aceeasi familie sunt intens cercetate in laboratoare. Principala substanta cercetata este annonacin. Astazi exista si posibilitatea sintetizarii in laborator a annonacinului, care insa se pare ca nu mai este atat de eficace ca si cel natural.
Aici ar mai fi de mentionat ca energia ATP, care este sustrasa celulelor cancerigene de catre acetogenis, este pe de alta parte stimulata de coenzima Q10 (antioxidant), si de aceea nu se administreaza simultan Graviola cu coenzima Q10.

.

Proprietati:
Citostatic (Anti-Cancerigen Superior), Anti-Diabetic, Inhiba virusul Hepatitei B si C, Analgezic (Anti-Durere), Anti-Bacterian, Anti-Helmintic, Anti-Convulsivant, Anti-Depresiv, Anti-Fungic, Anti-Microbian, Anti-Neoplasmic, Anti-Parazitic, Anti-Spasmic, Anti-Tumoral, Anti-Viral, Astringent, Depresant Cardiac, Reduce Ritmul Cardiac, Citotoxic, Febrifug, Hipotensiv, Insecticide, Sedativ, Stimulent Digestiv, Vasodilatator, Vermifug.

.

Efect terapeutic:
Distruge celulele canceroase, Opreste cresterea tumorilor, Declanseaza apoptoza celulelor canceroase, Antiproliferativ (creste activitatea celulelor NK - natural ucigase cu pana la 300%, activeaza macrofagele, induce sinteza oxidului nitric), Activeaza celulele dendritice care moduleaza raspunsul imunitar primar, Activitate Antibacteriala, Graviola are efect la Herpes Simplex, Este un excelent antiparazitar, Creste capacitatea de adaptare a organismului la conditii de stres prelungit prin:
Reducerea depresiei imunitare celulare cauzata de excesul de cortizol;
Reducerea hiperglicemiei cauzata de secretia excesiva de adrenalina;
Reducerea actiunii enzimei ornitin decarboxilaza crescuta in stari preneoplazice.

.

Compozitie (valoarea nutritiva pe 100g):
Energie 276 kJ (66 kcal)
Carbohidrati: 16,84 g(
Zaharuri 13,54 g
Fibre alimentare 3,3 g
Grasimi: 0,3 g
Proteine 1 g
Vitamine:
Tiamina (B1) 0,07 mg (6%)
Riboflavina (B2) 0,05 mg (4%)
Niacina (B3) 0,9 mg (6%)
Acidul pantotenic (B5) 0.253 mg (5%)
Vitamina B6 0.059 mg (5%)
Acid folic (B9) 14 micrograme (4%)
Colina 7,6 mg (2%)
Vitamina C 20,6 mg (25%)
Minerale:
Calciu 14 mg (1%)
Fier 0,6 mg (5%)
Magneziu 21 mg (6%)
Fosfor 27 mg (4%)
Potasiu 278 mg (6%)
Sodiu 14 mg (1%)
Zinc 0,1 mg (1%)

.

Telekom 0767297357, Orange 0752152616 - Comenzi telefonice
Luni - Duminică, 09:00 - 19:00

 


Detalii produs


Categorie: Graviola - 470ml


comments powered by Disqus